Oğuzhan güldürdün beni çok yaşa sen )
Akustik süngerler, bitüself tarzı bantlar , gerekli yerlere silikon takozlar ve çamurluk içlerine uygulanacak malzemelerin hepsini toplasan 6-7 kg gelmez. Hadi sen de 10 kg. 10 kilonun performansa etkisini düşünmek için saliselerle yarışan bir formula pilotu olman gerekir ancak
Gülmek, ağlamaktan iyidir derler...
Eskiler hatırlar ismini vermek istemiyorum burada değil çünki... Aracındaki ne kadar fazla ağırlık varsa azaltarak hissedilir derecede yakıt tasarrufu sağladığını konu yapmıştı ve ne kadar uçuk düşünceler olduğunu söyleyememiştim...
Bir şeye önem veriliyorsa, onun üzerinde yapılacak çalışmalar takdir edilmeli, benim gibi uçuk düşünce diye yaftalanmamalı...
Benim aracımda daha önceki sahibi tarafından genel izolasyon yapılmış ve araç hantal (bana göre) aracım ne kadar şişmanlamış bilmiyorum ama ben bunu kullanırken hissediyorum, yakıt olarak daha fazla hissediyorum...
Ayrıca; yukarıda bir yerlerde tartışmaya açılan; izolasyon ile oluşan trim seslerini kesen çalışmalar farklı şeylerdir... Benim aracımda yapılan genel izolasyona rağmen, sunroof'tan gelen tıkırtı hatalı izolasyon yapıldığı veya izolasyonunun kötü olduğu anlamına gelmez...
Elma ile armutu toplamaya çalışmayalım derim...