Şu sıralarda Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya lansmanı yapılan SUV ailesinin en yeni üyesi CX-30
Son düzenleme:
Bence var olma amaçları bile şüpheli...Suv denilen yaratıklar her geçen gün tipsizleşiyor sankim
Bence var olma amaçları bile şüpheli...
Aynen bende saçma buldum... İsmi haricinde fazlasıyla beğendim.İsimlendirmeyi saçma buldum. Yıllardır yaptığı seriye aykırı olmuş. Araç güzel ona laf yok.
İllaki gelir de ne kadar alınabilir seviyelerde olur orası muamma, çünkü muhtemelen 2.0 Skyactiv-X, 2.0 Skyactiv-G ve 1.8 Skyactiv-D seçenekleri olacak, haliyle vergiyle birlikte fiyat ne olur belirsiz, bekleyelim bakalım.Ben de beğendim, isimlendirmede 4 kullanımını tercih etmemişler belli, Çin' de satılan modeli ile karışmasın diye....farklı coğrafyalarda olsa aynı isimde iki aracın olması uygun olmazdı. Ben çok aykırı bulmadım aslında, farklı bir konumlandırma için mesaj da barındırıyor gibi geldi....iyi bir fiyat politikası ile Türkiye' de iş yapar ancak gelir mi! Bekleyeceğiz....
Sen de en dolusu alırsak bana yapacak işlem kalmaz dersinBunu alsak kapının önüne koysak.
-komşu hayırlı olsun
--sağolasın
-komşu bu en boşumu sis farı bile yok der
Yabancı bir sitenin ön yazısında tam da bundan bahsedilmiş zaten, bence de öyle olacak
Bunu alsak kapının önüne koysak.
-komşu hayırlı olsun
--sağolasın
-komşu bu en boşumu sis farı bile yok der
Bu mantıkla bakarsak, Mazda 6 platformuna CX-5 inşa edilmişti, Mazda 2 üzerine de Cx3... Şimdi ise, yeni Mazda 3 çizgileri ile Cx-30 tasarlanmış oluyor gibi.Mazda 3’ün Suv versiyonu CX-5 değil mi zaten?Ya da ben yanlış mı biliyorum?
Boş yapma komşu dersin...
Bu mantıkla bakarsak, Mazda 6 platformuna CX-5 inşa edilmişti, Mazda 2 üzerine de Cx3... Şimdi ise, yeni Mazda 3 çizgileri ile Cx-30 tasarlanmış oluyor gibi.
Bende emin değilim, yorumumu araç segment ve cüsselerine göre mantıken yaptım... Teknik olarak araştırmak lazım.Mazda 6 CX-9 değil miydi Veli abi))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi