Genelde bu incelemeyi yapan arkadaşlar bizler gibi alıcı gözle bakmadıkları için bazı detayları atlıyor, Bazende kitaba bilgiyi Sağdan soldan topladıkları için hata yapıyor
Mazda'nın kendi sitesinde yazan bagaj hacmimi mesela yanlış Yazmış , muhtemelen videoyu editleyen kişi hacim içi internette baktı ve mazda 3 bagaj hacmini cx3 sandı çünkü 350lt değil 287lt yanılmıyorsam bagaj hacmi mesela bu bir yanılgı
Birde Mazda 3 te 120 beygir 150tork olduğu için ağır deniliyordu
E şimdi tork 270 olmuş beygir 105 deniyor , ( tam kesin olmasalar bazıları dizel olduğu için turbo var yok falan diyorlar hangisi tam anlayabilmiş Değilim )
Ve araç Mazda 3 e göre 150kg daha hafif
İş böyle olunca Aracın çok daha güçlü çok daha atik olması beklenemez mi? Niye böyle bir yorum geldi ben detayları yorumlanabilecek Arkadaşlardan bir açıklama gelirse memnun olurum , nerde hesap hatası var ?
Gene önceki konuşmalarda awd gerektiğinde çeker diye biliyordum söyledim ve birçok kişi hayır bu devamlı 4 çeker demek cx3 devamlı 4çeker denmişti
Şimdi ise devamlı 4çeker değil gerektiğinde 4x4 olan şehir içi kullanımda 2çeker olduğu söyleniyor
Hangisi tam doğrusu acaba varsa bir bilen
Bu Mazda harbi insanı kıl eder çıksa bir yetkili aracı gerçekten bilen şöyle 2 sayfa insanların merak ettiği Muallak kalan Özellikleri daha araç gelmeden anlatsa şu 3-5 internette yazsa gelecek 700 aracı ilk günden satar tık diye geri kalan zamanda yatar iş yükü yapmaz kendilerine
Ayrıca 2015 için 5.000 araç hedef deniliyordu hani burada 3-4 bin cx3 olur demiştik
Sonra araç 1000 adet oldu
Sonra 900 adet dendi
Şimdi bu yıl 700 toplamda 900 adet
Yarın birisi 300 adet derse şaşırmamak lazım
Bu sene 700 seneye 200 e sonrası ?
2016 için yeni model mi var demek oluyor yoksa 2016 da 200 araç satıp sonrasında ne olacakki? Harbiden değişik işler
Seneyede belki yeni makyajlı cx5 gelecek 900 adet ona odaklanacak belkide birbaşka yeni model kimbilir
Neyse uzatmayayım, anlayamadığım hususları açıklayabilecek Arkadaşlara şimdiden teşekkürler..