vonallen
Katılımcı
@bayraktar satışınız hayırlı olsun.
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Seni gayet ıyı anlıyorum Hamdi. Insanlar aracı gormeden pazarlık yapıyorlar. Aslında aracımı hemen satabileceğimi bilsem aracını ciddi ciddi dusuneceğim ama biliyosun bende premacy varAraç satmak da almak da çok meşakkatli, bugün tekrar anladım. Herkes araçtan önce son fiyatı soruyor. Araç iyiymiş, kötüymüş, diriymiş, ölüymüş kimsenin gözünde bir etkisi yok. Fiyata odaklı herkes. Sırf "ben bu kadar paraya aldım, yani kazık falan yemedim biliyonuz mu?" demenin peşinde. Sonradan yapacakları masrafları sanki başkası ödeyecek?
Ben de pazarlık yaparım araç alırken elbette ama en önce aracı sorarım, detayları araştırırım, fotoğraflar isterim, bilgi edinirim, sonraki görüşmelerde veya araç başında pazarlık yaparım. Kimseye "şu kadar param var, kabul edersen geleyim" demem. İnsanlar telefonla arıyor, ikinci cümlesi "en son kaça verecen?" oluyor. Ben de böylelerine "en sonu orada yazan rakam" diyorum haliyle... Anlamadım gitti. Sanki domates satıyoruz da bir an önce çürümesin diye elimden çıkarmam gerekiyormuş gibi muameleler...
O yüzden araç almakla, satmakla uğraşmayın. Siz siz olun benim gibi maceralara dalmayın. Bundan sonraki araçlarımda falan eğer ki biri bana "aracını satarsan haberim olsun" derse, anında "satıyorum, şu kadar paraya..." deyip isteyene vereceğim. Bir günde nelerini gördüm, bu bana bir kaç sene yeterli gelir.
Haklısın. Çoğu öyle zaten.Bayraktar hocam gelen mesajlarda ne yazıyor merak ettim. Bazen deli ediyor bunlar.
Gitti maalesef. Hep forumdan birinde olsun diye ümit ettim ama olmadı. En azından değerini bilen bir kullanıcıya gittiğini düşünüyorum kardeş. Yoksa bu kadar kısa sürede yani araç başında geçen kısa sürede aracın satılmasından ben bunu çıkarıyorum. Pazarlığımız bile uzamadı desem yeridir.Hadi hayırlı olsun, gitti güzelim guzu
Hadi hayırlı olsun hamdi abi..üzülsek mi sevinsek mi bilemedim.her şey gönlünce olsun.
Hayırlı olsun şimdiden Hamdi. Alan da hayrını görür inşallah. Allah kaza bela vermesin.
Hadi git Cemşidin gönlünü al hemen Hayırlısı olsun
Hamdi paranın hayrını gör şimdiden, çok emek harcamıştın parası da bereketli olur
Hayırlı olsun