Gökan Turmuş
Katılımcı
Royal classic 3.0 v6 sohc 18 valf (je01) için 0.50 ölçü piston segmanlar takım arıyorum, sipariş verip bekleyebilirim.
Bunlar zor bulunan parçalar mı? Bu parçalar genelde ortak oluyor diye biliyorum.Ana yatak ,kol yatakta bulundu
Ergin otomotiv İstanbul bulduğum yer.Motor parçaları kendine özgü maalesef .Söz konusu Royal Classic olunca böyle basit parçalar bile bazen canından bezdiriyor insanı , usta tutturdu takım conta diye şimdide onu arıyorum. 929 un 12 ve 24 valfli motorun parçaları 18 valfli motora göre daha kolay bulunuyor.Bu arada 12 valf 4 silindir.Bunlar zor bulunan parçalar mı? Bu parçalar genelde ortak oluyor diye biliyorum.
Temin ettiniz ama nereden, yazsaydınız faydalı olurdu
Royal Classic in 4 silindirlisi olduğunu bilmiyordum. Hepsini V6 diye biliyordum.Ergin otomotiv İstanbul bulduğum yer.Motor parçaları kendine özgü maalesef .Söz konusu Royal Classic olunca böyle basit parçalar bile bazen canından bezdiriyor insanı , usta tutturdu takım conta diye şimdide onu arıyorum. 929 un 12 ve 24 valfli motorun parçaları 18 valfli motora göre daha kolay bulunuyor.Bu arada 12 valf 4 silindir.