- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Emin olduğum şey yazılanları okuduğumdur. Fatura vs görseli yoktu mesajda.REM bile BOSCH filtreler takarak 350 liraya anca yapıyor emin misin abi ?
Emin olduğum şey yazılanları okuduğumdur. Fatura vs görseli yoktu mesajda.REM bile BOSCH filtreler takarak 350 liraya anca yapıyor emin misin abi ?
Ben de takip ediyorum aynı konuyu, bana da cok dusuk gelmisti o fiyat.Emin olduğum şey yazılanları okuduğumdur. Fatura vs görseli yoktu mesajda.
5-30 yağ da var işin içinde. Nereden baksan bi tuhaflık var...BL için 3 filtre (kampanyasız) 350 tl gibi bir şey muhtemelen o hesaba polen dahil değildir...
5-30 yağ da var işin içinde. Nereden baksan bi tuhaflık var...
İkili ilişkilerle ortaya çıkan fiyat olabilir ama ikili ilişki olsa, Donanım Haber'e neden yazılsın... Tuhaf !!Yarın servise gideceğim , son durumu yazarım.
İkili ilişkilerle ortaya çıkan fiyat olabilir ama ikili ilişki olsa, Donanım Haber'e neden yazılsın... Tuhaf !!
Donanım haber Mazda bölümündeydi.link varmı abii
Donanım haber Mazda bölümündeydi.
Kur farkındandır muhtemelen.Bu servis kampanyalarından hiç yararlanamadım ne hikmetse..
Kampanya olmadan birkaç ay önce kaucuk paspas seti sormuştum. 60 TL fiyat almıştım. Kış yaklaşınca alayım derken kampanyayı gördüm. Hemen fiyat alayım dedim ,paspas setini 2 firmada ancak bulabildim. Fiyat 160 TL
Dolar alıp başını gidince, bu fiyat kaçınılmaz oldu. Mazda 3 100 bin TL bandından, 200 bine dayandı.Bu servis kampanyalarından hiç yararlanamadım ne hikmetse..
Kampanya olmadan birkaç ay önce kaucuk paspas seti sormuştum. 60 TL fiyat almıştım. Kış yaklaşınca alayım derken kampanyayı gördüm. Hemen fiyat alayım dedim ,paspas setini 2 firmada ancak bulabildim. Fiyat 160 TL
Şu an dolar 5.50 seviyesine indi o zaman parçanın da ucuzlaması gerekmez miKur farkındandır muhtemelen.
Şu an dolar 5.50 seviyesine indi o zaman parçanın da ucuzlaması gerekmez mi
Evet bu sayfaydı benim gördüğüm, fakat konuda başka mesajın olmaması enteresan değil mi?Sanırım bundan bahsediyorsun abi. ( Hatta mesaj attım. Cevap bekliyorum )
Sonbahar Servis Kampanyası (8 Ekim - 3 Kasım) » Sayfa 1 - 1
Evet bu sayfaydı benim gördüğüm, fakat konuda başka mesajın olmaması enteresan değil mi?
Bilgilendirme için teşekkürler.DH den mesaj göndermiştim, bu fiyata yaptırdığına söyleyen kişiye. Bana gönderdiği cevap aşağıda;
"yağ filtre polen ve hava filtresi değişti belki çalışanlar hatalı fatura çıkardı bilemiyorum"
Aynı Mazda Herteri ben aradım ve rutin 10 bin bakımı yaptırmak istiyorum dedim. KM yi söyleyince Polen filtresiz ve Antifrizsiz 650 TL - onlar olursa 900 TL civarı bir fiyat çıkabilir. Tabi araca bakmadan rakam vermek pek de doğru değil dediler.
Yorum sizin...
Bu arada Kış Bakım Kampanyası 30 Kasıma kadar uzatılmış. Telefondaki kişi öyle dedi....!!!