1998model 626
Katılımcı
Aracı satışa çıkardım. Allah hayırlı musteri nasip etsin. Alanda hayrını görsün. Forum uyelerine bir miktar daha indirim yaparım arkadaşlar
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Merhaba, aracınız satıldı mı duruyor mu
Aracı satışa çıkardım. Allah hayırlı musteri nasip etsin. Alanda hayrını görsün. Forum uyelerine bir miktar daha indirim yaparım arkadaşlar
Yazdığınız mesajın bir üstünde açıklaması yapılmış.Merhaba, aracınız satıldı mı duruyor mu
Bu sorunun asıl amacı, aracı hâlâ satmak istiyormusunuzYazdığınız mesajın bir üstünde açıklaması yapılmış.
İletişim numaranızı mesaj atar mısınız lütfenBı hatırlatma olarak yazayım dedim piyasa tamamen bitti herhalde kimse araç satamiyor. Kimse birşey almıyor bizde ortama uyduk beklemedeyiz hala..
Bu sorunun da cevabı orada verilmiş.Bu sorunun asıl amacı, aracı hâlâ satmak istiyormusunuz
Bu düşünceye nereden sahip oldunuz ki?Sanırım buradaki asıl amaç aracı satmak değil, reklam yapmak
Birkaç tane ilan var, herkes aynı şeyi yazmış virüs bittikten sonra bakalımBu düşünceye nereden sahip oldunuz ki?
Şu anki süreçte, maalesef bir çok şey kısıtlı.Birkaç tane ilan var, herkes aynı şeyi yazmış virüs bittikten sonra bakalım ☺