Fiyatı satıcı belirler. Alıcı işine gelirse alır ya da pazarlığını yapar. Örneğin ben 30 TL'ye de kapak buluyorum.Cıkma sıradan lastik muamelesi yapılabilir hepsi 300 400 belki anca diyosun
Fiyatı satıcı belirler. Alıcı işine gelirse alır ya da pazarlığını yapar. Örneğin ben 30 TL'ye de kapak buluyorum.Cıkma sıradan lastik muamelesi yapılabilir hepsi 300 400 belki anca diyosun
Fiyatı satıcı belirler. Alıcı işine gelirse alır ya da pazarlığını yapar. Örneğin ben 30 TL'ye de kapak buluyorum.
Orijinal jantlar pahalıya gelebilir, o tasarıma sahip jantlardan dışarıdan daha kolay ve uygun fiyata bulabilirsin. İllaki orijinal dersen, Muğla Gören, Ankara Herter yetkili servisler yardımcı olacaktır.selam arkadaşlar
mazda 2001 model gf kasa 2,0 motor 136hp aracıma orijinal çelik jantları nereden bulabilirim eski sahibi değiştirmiş.not:stepne durmaktadır
Tecrübem yok bu konuda ama 16 jant ve 215 taban ağır gelir gibi... 14 jant bu klasmandaki arabaya hafif kalıyor, 15 jant uygun olurLastiklerim bitik bizim araca almışken 16 jant lastik mi yoksa 15 jant lastik mi yastık genişliğini 215 yapabiliyor muyuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada birşey fark ettim benim araç yere fazla yakın sanki Ekli dosyayı görüntüle 48980
Mazda 626'dan (14 jant-185 taban) Mazda 3'e (16 jant-205 taban) geçtiğimde direksiyon bana aşırı ağır gelmişti, ayrıca, yoldaki ne kadar pürüz varsa hissediyorum gibi olmuştu, zamanla alıştım ama aradaki fark da büyük yani...Okudum tüm mesajları ölçüleri az çok anladım 15 uygun olan galiba araştırmalarım devam ediyor 195 taban ölçüsü mantıklı görünüyor 215 sanırım fazla olur haklısınız
Jantı büyüttüğünüz taktirde süspansiyon masraflarına hazırlanın. Bu araçların maalesef süspansiyon ömürleri kısa oluyor. Daha doğrusu yan sanayileri çok kaliteli olmadığı için erken bozulma yapıyorlar.Okudum tüm mesajları ölçüleri az çok anladım 15 uygun olan galiba araştırmalarım devam ediyor 195 taban ölçüsü mantıklı görünüyor 215 sanırım fazla olur haklısınız
225/45/17 kullanıyorum bi sıkıntı yok ama benimki GF kasa.Seninkindede sorun olurmu bilememOkudum tüm mesajları ölçüleri az çok anladım 15 uygun olan galiba araştırmalarım devam ediyor 195 taban ölçüsü mantıklı görünüyor 215 sanırım fazla olur haklısınız
Her iki kasa için bu ölçüler fazla bence... Uzun vadede sorun çıkma olasılığı yüksek.225/45/17 kullanıyorum bi sıkıntı yok ama benimki GF kasa.Seninkindede sorun olurmu bilemem
2 senedir kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.Ama dediğin gibi hiç belli olmaz bi bakarsın yarın çıkarHer iki kasa için bu ölçüler fazla bence... Uzun vadede sorun çıkma olasılığı yüksek.
Merak ettim fotoğrafını atarmısın aracın2 senedir kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.Ama dediğin gibi hiç belli olmaz bi bakarsın yarın çıkar
Merak ettim fotoğrafını atarmısın aracın
Maaşallah çok güzel olmuş
Eyvallah abicim sağolasınMaaşallah çok güzel olmuş
Jant lastik işi yapan yerlere sormak lazım. Bulunması zor ihtimal gibi geliyor bana ama araştırmadan bilinmez tabi.Arkadaşlar şu jant göbeğinden elinde fazladan olan veya nerden bulabileceğimi bilen var mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 55540Ekli dosyayı görüntüle 55539Ekli dosyayı görüntüle 55540