dülgeroğlu
Katılımcı
Güzel olmuş. Keşke bir de en üst seviyedeyken fotosunu çekseydiniz. Karşılaştırmış oluruz biz de.
zaten bunlar ara sıcak daha zaman bulup çekim yapamadım teldende çekmek istemiyorum öyleGüzel olmuş. Keşke bir de en üst seviyedeyken fotosunu çekseydiniz. Karşılaştırmış oluruz biz de.
1990 hocam ama 2015 revizeli =))Kac model bu arac bende buvaralar mazda 626 bakiniyorum
Heheehh eline saglik cogu yuksek model arabadan guzel olmus bende eski arac ve restorasyon manyagiyim simdi banada 90-91-92 model yorulmamis eli yuzu duzgun bir 626 lazim @domestos abim var mi bildigin 6261990 hocam ama 2015 revizeli =))
aslında oldukça dayanıklı araçlar parça derdide yok arayan buluyor vergisi şaka gibi az yakar çok kaçar tavsiye ederimHeheehh eline saglik cogu yuksek model arabadan guzel olmus bende eski arac ve restorasyon manyagiyim simdi banada 90-91-92 model yorulmamis eli yuzu duzgun bir 626 lazim [member=9]domestos[/member] abim var mi bildigin 626
çok teşekkür ederimElinize kesenize saglik. Jant lar ayri konusuyor.kazasiz belasiz insallah
e geldin misafir oldunda çaymı ısmarlamadık =)[member=468]Dexter[/member] hala çay ısmarlıyacan ;D
[member=468]Dexter[/member] hala su yandaki mermi stikerinden aptıracan banada Fiuvv
e geldin misafir oldunda çaymı ısmarlamadık =)
Tecrübem yok bu konuda ama neden yapılmasın kiAir Ride (havalı suspansiyon) station arabalarada yapılabiliyormu ? benim avatardaki ne mesela?