DarK PaSSenGeR
Aktif
hmm anladım, bak unuttum teybin modeline bakıp özelliklerini araştıracaktım, evde kılavuz vardı orada da yazıyordun muhtemelenTeybinizin gücü o kadar hoparlölü besleyemeyecek ve kalite düşecek.
hmm anladım, bak unuttum teybin modeline bakıp özelliklerini araştıracaktım, evde kılavuz vardı orada da yazıyordun muhtemelenTeybinizin gücü o kadar hoparlölü besleyemeyecek ve kalite düşecek.
[member=4]kadir[/member] hocam bana balık tutmayı öğretme direkt balık ver >Kapiya sub takilmaz takilirda astari yuzunu gecer teypdeki sub cikisi rca olarak yani sinyal gonderir anfi ile kullanilir.
Herkese selamlar. arabayı yeni aldım ya duramıyorum yerimde bizim guzunun kapı içleri için 5x7 dediğinizi okudum fakat bulmak zor. Kağıt hoparlörler için daha iyi diyenler çoğunlukta, hem ebadı hem kalitesini danışmak için soruyorum, bu hoparlörleri değerlendirebilir misiniz?
http://urun.gittigidiyor.com/otomob...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
Sen 2takim mid al 5 kanal anfi bide sub al gerekli kablo falan gel cayimi ic o sira ben baglarim :-D
Herkese selamlar. arabayı yeni aldım ya duramıyorum yerimde bizim guzunun kapı içleri için 5x7 dediğinizi okudum fakat bulmak zor. Kağıt hoparlörler için daha iyi diyenler çoğunlukta, hem ebadı hem kalitesini danışmak için soruyorum, bu hoparlörleri değerlendirebilir misiniz?
http://urun.gittigidiyor.com/otomob...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
Bir yerlere zarar vermeden oturtma imkanı varsa denemek mantıklı.Dostlar selamın aleyküm. Benim aracın ön kapılarındaki hoparlörler bozulmuştu. Bütçemin kısıtlı olmasından dolayı internetteki en ucuz hoparlörlerden aldım 2 tane. Bizim kapılara 16 cm oluyor diye biliyordum. Fakat çoğu markanın hoparlörü 16cm yazıyor ama 6,5inç ibaresi oluyor kutularda. Yarım santimden bir şey olmaz dedim ama oturmadı hoparlör. Şimdi sorum şu, bunları iade mi edeyim yoksa yuvayı biraz yamultarak filan oturtmayı mı deneyeyim?
Ekli dosyayı görüntüle 66932Ekli dosyayı görüntüle 66933
Eski hoparlörün üzerinde 6" yazıyor ve tam oluyor ama bunlar ve benim aldıklarım 6,5". Benim aldığım da şu (2 tanesi 400 lira):
Ekli dosyayı görüntüle 66936
İşte sıkıntı orda. Direk oturmadığı için ve hoparlör tarafını ezip büzmemek için kapıdaki yuvayı bir şekilde çekiçle yavaştan yavaştan genişletilir mi acaba diye düşündüm?Bir yerlere zarar vermeden oturtma imkanı varsa denemek mantıklı.