Güneyli Oğul
Sessiz
626 2.0 otomatik mazda amortisörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler
Ön, arka? Neresi tam olarak?626 2.0 otomatik mazda amortisörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler
Komple değiştirmek mantıklı. Lakin ben Kyb leri beğenmemiştim, çünkü sert idi.Yoldaki tüm kasisleri biraz daha büyütürek içeri alıyordu :9 Kalitesi tartışılmaz tabi ama bana çok sert gelmişti.Şu an değiştirecek olsam eli ayağı düzgün başka marka denerdim.
Abi markayı kodlarmısınEski aracım olan nissan almera ya mondeo almıştım
Kardeşim 4yılı geçti hatırlamıyorum inan ama çok yumuşamıştı çok konforluydu aracım eğer şuan mazda 626 ma amortisör ihtiyacım olsa yine monreo alırdım tıslama sesini duymak için ekstra yavaş geçiyordum kasislerdenGE kasalar için KYB hem gazlı hem yağlı bulunuyor tedarik edilebiliyor
GF kasalar içinde durum öyle ise yağlı amortisör tavsiye ederim veya monroe'da olabilir memnun kalanları duymuştum
Abi markayı kodlarmısın
hem maysan mando'ya yakın hem monroe'ye
KYB çok sert. Benim önler KYB ile değişmiş daha önce. Başka marka veya orjinal Tamiri seçeneği denenebilir diye düşünüyorum. Ben de KYB’leri değiştireceğim.ön ve arka istiyorum oraya sordum ellerinde olmadığını söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arabayı aldığım kişi orjinal amortisörü olduğunu ve tamir ettiğini ve yeniden tamir görmesi gerektiğini söyledi kompile değiştirip kyb marka amortisör almak mı mantıklı yoksa orjinali tamir ettirmek mi ?
Fatih ismiolur paylaşırsanız sevinirim