javier
Katılımcı
Arkadaşlar aracı 22 Ocak 2015'te aldım, son bakım ne zaman olmuş, triger ne zaman değişmiş, yağı falan ne olmuş bilgim yoktu. Aracı 0 km.araç almak için takasla almışlar. Ben de bugün yarın diyerek bayağı bi oyalayıp nihayetinde 26 Mart 2015'te aracı Eskişehir yetkili servisine götürdüm. Veli abiyle telefon konuşmamızda bana o yaştaki araç için servise çok para verme dese de; en azından araç bir kerecik servis görsün istedim.
Yapılan işlemler ve fiyatları;
yağ filtresi : 13,07
polen filtresi : 69,62
hava filtresi : 32,42
castrol magn.10-40 : 94,92
sarf malzeme : 10,00
çevko : 7,50
işçilik : 50,00
kdv : 49,94
TOPLAM : 327,47 TL
Sırf masraf valla. Ama bundan sonraki 10.000 bakımım için servisten orjinal yağ filtresini alıp, dışardan yağı alıp ustama değiştirtmek. Bir de hava filtresi. toplamda hem de orjinal parçalarla 130-140 lira civarına bakımı olacak. Polen filtresi 20.000 km.de değişecek dediler.
Hazır arabayı bırakmışken komple bakın dedim, yapılacak başka birşey varsa yapalım, onları da elden geçirelim dedim.
"Arabanın baskı balatası, frenleri, bujileri vs. herşeyi çok iyi durumda yapacak birşey yok şu an" dediler.
Ancak ön göğüsten ses geliyor, tıkırtı gibi. Park sensörü taktıkları yer sanki tam oturmamış gibi ama bana servisin dediği "sesin ordan gelip gelmediğini bilemeyiz, göğsü komple sökmemiz lazım"
Aslında beni rahatsız eden bir ses ama 250 TL'den kapıyı açtıkları için şimdilik öteledim. Bir ara yaparız onu da.
Yapılan işlemler ve fiyatları;
yağ filtresi : 13,07
polen filtresi : 69,62
hava filtresi : 32,42
castrol magn.10-40 : 94,92
sarf malzeme : 10,00
çevko : 7,50
işçilik : 50,00
kdv : 49,94
TOPLAM : 327,47 TL
Sırf masraf valla. Ama bundan sonraki 10.000 bakımım için servisten orjinal yağ filtresini alıp, dışardan yağı alıp ustama değiştirtmek. Bir de hava filtresi. toplamda hem de orjinal parçalarla 130-140 lira civarına bakımı olacak. Polen filtresi 20.000 km.de değişecek dediler.
Hazır arabayı bırakmışken komple bakın dedim, yapılacak başka birşey varsa yapalım, onları da elden geçirelim dedim.
"Arabanın baskı balatası, frenleri, bujileri vs. herşeyi çok iyi durumda yapacak birşey yok şu an" dediler.
Ancak ön göğüsten ses geliyor, tıkırtı gibi. Park sensörü taktıkları yer sanki tam oturmamış gibi ama bana servisin dediği "sesin ordan gelip gelmediğini bilemeyiz, göğsü komple sökmemiz lazım"
Aslında beni rahatsız eden bir ses ama 250 TL'den kapıyı açtıkları için şimdilik öteledim. Bir ara yaparız onu da.