Geçmiş olsun, tam olarak yapılan işlem nedir sakıncası yoksa paylaşmak mümkün mü?
Sağlıcakla, kazasız günler, hayırlı satışlar. O0
valla usta soylemedi. basi kalabalikti. basit bi islem diyo sonra anlatacam ben sana diyo. dinamom ayniydi. bende merak ettim. onu ogreniyim ama iste anlatmak istemiyo gibi. osmancik sanayisinin rezilligi. [size=14pt]sanki adamın yanina dukkan acacam[/size]
zaten ne yapılacağını adem usta söylemedimi bu adam neyi gizlemeye çalışıyo sanki kendi çözmüş gibi sorunuvalla usta soylemedi. basi kalabalikti. basit bi islem diyo sonra anlatacam ben sana diyo. dinamom ayniydi. bende merak ettim. onu ogreniyim ama iste anlatmak istemiyo gibi. osmancik sanayisinin rezilligi. sanki adamjn yanina dukkan acacam
veli abi bence soyle yapmali.O zaman şöyle bir yorum yaparak olaya parmak basayım... Bu ve benzeri durumlarda ilk önce yapılacak şey; aracın şarj görevini yapıp yapmadığını kontrol etmek olmalı...
Kabloların ark yapmasından dolayı araç belki şarj yapıyor ama ışık yakıyor olabilir...
veli abi bence soyle yapmali.
once adem ustaya ulasip sonra kendi ustana yaptiracaksin. burda guvendigim hic usta yok. ben merkeze coruma giderim orda benim ustalarim.
bide aklima gelen bisey. araba sarj etmiyo. ama o halde 3 kere coruma gittim geldim. massallah guzuya. baska araba olsa cesaret bile edemezdim.
Yanlış yere açtığın konu buraya taşınmıştır, konuyu incelemekte fayda var.Arkadaşlar selamın aleyküm. Bayramda memlekete Düzce'ye giderken otobanda 160 km hıza çıktım. Aldığımdan beri bu hıza çıkmamıştım. Tam 160'da, devirde 5bindi sanırım akü şarj lambası yandı. Hızı düşürünce lamba söndü. Bir daha da o hıza çıkmadım, lambada yanmadı. Bunu neden yapmış olabilir?
Merhaba; konuyu açmadan forumlarda arattım ama aramada yanlış kelime seçmişim sanırım.Yanlış yere açtığın konu buraya taşınmıştır, konuyu incelemekte fayda var.
İlk fırsatta iyi bir elektrikçiye Akü ve şarj edip etmeme durumunu ölçtür.
Yüksek devirde yapması dinamonun bu devirlerde şarjı kesiyor olmasına işaret bence.
Akü sağlam ise diğer İhtimallerMerhaba; konuyu açmadan forumlarda arattım ama aramada yanlış kelime seçmişim sanırım.
Dediğin gibi yüksek devirde şarjı kesiyor olabilir çünkü daha önce hiç lamba yakmamıştı. 2,5 aydır da akü ile ilgili sorun yaşamadım hiç. Akü zaten yeniydi.
Boya kaporta yürüyen aksam motor şanzıman elektrik ve her türlü halı kilim travel...Sorum şu, bu soruna Adem ustalar bakar mı?
Cevap için teşekkürler. Yarın kapalıdır, ertesi gün Cumartesi için randevu almaya çalışayım bakalım.Boya kaporta yürüyen aksam motor şanzıman elektrik ve her türlü halı kilim travel...
Murat çoğu zaman orada olduğu için halı kilim travel işi onda.
Şarj dinamo kömürü veya konnektörü kaynaklı olabilir.