Geçmiş olsun, tecrübe edinmiş olduk... Allah beterinden saklasın...
Tir carptiginda servise biraktik araci almaya gittigimde adam diyo akun bitik mars yapmiyor devamli sarja takiyoruZ dedi bende diyom arabada muzik sistemi var elemanlar muzik dinlemekden bitirmistir arabayi aldim eve geldim indim asagi bi mars aaa kimse yok hemde hic kimse korna falan iptal dedim termik olsa korna ne alaka kaputu actim kutup basi gevsek servis kac kerede sarja baglamis arabayiMarş motoru olsa, çalışırken etkisi olmaz, kutup başları olsa, usta rahatlıkla bulurdu...
İyi basit sorunmuş sevindim. Peki bu kontak rolesi neredemiş öğrendinizmi?Arkadaslar kiymetli yorumlariniz ve yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederim. 50 lira sıkısmıs, onu verdim duzeldi usta kontak rolesini degistirdim dedi.
Bu gune kadar sanayide ne yaptirdiysam memnun kalmadim. Amortisorlee degisti, tikirtilar hala devam ediyor; onkaput acma seysi arizalandi, kaput acilmiyodu, yaptirdim, simdi kapanmiyo bakalim bunda ne olacak?
Tir carptiginda servise biraktik araci almaya gittigimde adam diyo akun bitik mars yapmiyor devamli sarja takiyoruZ dedi bende diyom arabada muzik sistemi var elemanlar muzik dinlemekden bitirmistir arabayi aldim eve geldim indim asagi bi mars aaa kimse yok hemde hic kimse korna falan iptal dedim termik olsa korna ne alaka kaputu actim kutup basi gevsek servis kac kerede sarja baglamis arabayi
beyin anca benimkinde oluyor emytogetBeyin olmasın da onun dışında sizi üzecek kadar masraflaı bişey çıkmaz. Sağ taraftan çık diye ses geldiyse sarj dinamosunun içinde bişeyler oldu galiba. Ama gösterge ışıkları sönmemesi lazımdı. Sönmesi için cık sesine sebep olan şey mutlaka biyerlerde sigorta attırmıştır.
Hatırlamasak iyiydi. Kaskodan sonuç gelene kadar beynimi senin konu için kapatıyorum. Sonuçlanana kadar beyin lafı demicemgeçmiş olsun küçük sıyrıklar önemli değilmiş Allah büyüklerinden saklasın.. beyin anca benimkinde oluyor emytoget
bu alanda beyin demek yasak:Hatırlamasak iyiydi. Kaskodan sonuç gelene kadar beynimi senin konu için kapatıyorum. Sonuçlanana kadar beyin lafı demicem
Geçmiş olsun pek sanmam ama umarım bu son sanayi ziyaretin olur. Dedim ya mutlaka elektrik sorunudur diye, benimkinde de flaşör arızalanmış, Allahtan lehim yapıldı kurtardık, ustam sağolsun ilk bakmada işi çözdü. Yoksa usta usta dolaşacaktık.Arkadaslar kiymetli yorumlariniz ve yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederim. 50 lira sıkısmıs, onu verdim duzeldi usta kontak rolesini degistirdim dedi.
Bu gune kadar sanayide ne yaptirdiysam memnun kalmadim. Amortisorlee degisti, tikirtilar hala devam ediyor; onkaput acma seysi arizalandi, kaput acilmiyodu, yaptirdim, simdi kapanmiyo bakalim bunda ne olacak?