Bu tür sarf malzemeleri markaya özel olmayabilir hocam, piyasada muadil ürün çoktur.Ge kasa ile aynı mı filtre
Bu tür sarf malzemeleri markaya özel olmayabilir hocam, piyasada muadil ürün çoktur.
Aynen abiFiltre çamurdan yapılmış
Aynen öyle araba iyi bile çalışıyormuş sanki çalışması bile rahatladı şimdilik stop etme olayı yok erken konuşmak istemiyorum ama sorun düzeldi gibiBiriken pisliği görünce yapılan işin kıymeti daha iyi anlaşılıyor
Teşekkür ederim fotolayacak bi tarafı yok alttan ustten birer hortum var söküp takiyorsun o kadar kendisi de resimdeki out yazan parça hava filtre kutusu yla abs beyni arasındaki,degistirirken tek olmasam çekerdim tek olduğum için ancak bu kadar çekebildim değiştirmesi zor değil ama yeri gıcık olduğu için çalışması zor el yanaşmıyorGeçmiş olsun,bu tip işleri aslında fotolasak değiştiricek arkadaşlar için iyi olur.
Gayet düzgün şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı cumartesi den beri çok şükürNasıl çalışması hala düzgün mü?
Hocam bunun regülatör den olup olmadığını anlamanın yolu arka gaz depo sundan çıkış vanasıni kapatın gaz filtresi nden hortumu çıkartın öyle çalıştırın aynısını yaparsa regülatör sağlam sorun ya filtre yada pompa ama rahat çalışır sorun yoksa regülatörBende de aracı ilk çalıştırırken araba gaz yemiyor.Tıkanıp rölantiden düşüyor ve stop ediyor.Gazı ard arda devamlı pompalayarak çalıştırıyorum.Sağ ayağımı kullanmaktan resmen kas yaptım Tahminimce değişen LPG beyninden kaynaklanıyor ? Ustası bakıp rölantiyi yükseltti ama fayda etmedi.Antalya da Ömer Ustaya gittiğimde onu da göstereceğim.
Hocam bunun regülatör den olup olmadığını anlamanın yolu arka gaz depo sundan çıkış vanasıni kapatın gaz filtresi nden hortumu çıkartın öyle çalıştırın aynısını yaparsa regülatör sağlam sorun ya filtre yada pompa ama rahat çalışır sorun yoksa regülatör
İlk çalışma benzinde olurken lpg ile ilgisi ancak regülatör kaçırıyorsa olur.
Benzin pompası ve ısı müşürü olabilir.2001 626 aracımda özellikle hava sıcakken ve araç motoru sıcakken ilk çalıştırmada arada bir stop ediyor tekrar marş bastığımda sorunsuz alıyor bu sorunu arada bir yapıyor benzin filtresi yeni ama yine aynı sorun devam ediyor ben pompadan şüpheleniyorum başka neden yapabilir???
Isı müşür aklıma gelmedi ben daha cok pompadan süphelendim ama ısı müşürüde olabilir kışın sorun yoktu havalar ısınmaya başlayınca yaptı özellikle motor sıcakken yapıyor sabahları felan hiç problem yokBenzin pompası ve ısı müşürü olabilir.