ogzhn38
Katılımcı
Hararet yerinden oynamadan gaza basmıyorsan iyi ki dizelin yok, akşama kadar beklersin
Büyük konuşmayım da turbo benzin ve dizele karşıyım karşıda olacağım. Ama olsaydı da aynen öyle yapardım
Hararet yerinden oynamadan gaza basmıyorsan iyi ki dizelin yok, akşama kadar beklersin
You Will Never Walk Alone This WayBüyük konuşmayım da turbo benzin ve dizele karşıyım karşıda olacağım. Ama olsaydı da aynen öyle yapardım
Çok anlamamakla birlikte beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bi şey mi dedin Veli abiYou Will Never Walk Alone This Way
Dizel, turbo ve benzin sevmeyen birisi olarak;Çok anlamamakla birlikte beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bi şey mi dedin Veli abi
Dizel, turbo ve benzin sevmeyen birisi olarak;
Asla yalnız yürümeyeceksin bu yolda dedim...
LPG candır.
İşin iyi tarafı anlamış olmam değil mi?Abi bi sen anladın sen de yanlış anladın be
TDI ve TSI variii şeylere karşıyım. Doping hoş değil ya
TR ye gelirse 20 yaşında anca alırızcx9 ocak kurutur ya alamayız ki mtv yi mi düşüncen, yoksa benzini, dizelini mi?
Şimdi bir şeyler yerli yerine oturdu... Yoksa; almadığım bilete büyük ikramiye çıksın diye hayal kurmaya başlayacaktım...TR ye gelirse 20 yaşında anca alırız
Sorunsuz bir turbo??Sorunsuz turboya bir çok kişi hayır demez, mesela ben
Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Teknoloji bu illa ki sıkıştırarak yahut farklı şeyler yaparak daha fazla verim ve ekonomi amaç.
Napim şimdi ölim mi turbo sevmiyorum diye.
Şaka bir tarafa büyük hacim büyük güç diyenlerdenim.
Mazda yaparsa sorunsuz olur işte abi, nispeten mesela BMW gibiSorunsuz bir turbo??
Son çıkanı diyorum mutluvar ki 2. eli Enes