ben de gitmeyi düşünütorum,Öyle olacak gibi abi yaza muayene var zaten
onu da takmadım yarın bi el atayımYayı taktınmı? Az cok işe yaradımı?
Bugün el frenini hallettim işten anlayan bir usta buldum fren ustası kaliperi söktü temizledi tamir takımını değiştirdi sol arka fren teli paslanmis onun pasini pas sökücü ile oynata oynata açtı yoksa değişmesi gerekecekti çok şükür açıldı tel ile epey uğraştı 60lira işçilik aldı 30lira tamir takımı, 10lira pas sökücü,10lira,10lira yağ (.dot4),10lira yağlayıcı toplam 120liraya halloldu içim rahatladı frenler de düzeldi eskisine göre çok çok iyievet rıdvanım ne oldu el fren sorunu kaliper tamir takımı degişcek üstünde çekici yay var ona bakılcak bir de el frenini bıraktıgın zaman keliperin tam açılması için halat ile kaliperin arasına itici yay takılcak sonra sorun çözülür ..
Hadi gecmis olsun hocam
Geçmiş olsun hocam iyi duruşlar
Geçmiş olsun, gözün aydın.
Eyvallah hepinize teşekkür ederim üzerimde büyük bir yüktü rahatladım artıkGeçmiş olsun
Fren balatalarında bana dediğin markadan ben aldım taktım hiç sıkıntı yok ama dandiktir. Benim diskler iyi değil çok incelmiş o yüzden kaliteli balata almadım. Sen kaliteli alEyvallah abi sağolasin evet halloldu şükür şuan için balatalar iyi durumda dedi onun için uzun bir süre değiştirmeyecem alırken elbette daha iyisini alırım şuan muayene için ön takım kontrolü kaldı o da gidebilirsem artık @Adem Usta min ellerinden öper gidemezsem sitede ustalar kisminda da ismi olan murat'in tavsiye ettiği ali ünver ustaya giderim
Teknik konular, farklı durumlar söz konusu olmadığı sürece kilitlenmez. Başka bir üye gelip aynı konuyla ilgili bir şeyler sormak isteyebilir vs.[member=2]Oğuzhan[/member] mod'um o zaman bu konu da kilitlenecek bir konu değildir herhalde
Bir de benim ABS de arızalı sanırım, ABS ışığı hiç yok gostergede, kontağı açtığımda görülmüyor yani... Onun sıkıntısı ne olabilir