emytoget
emytoget
Hemen alma bencede. 16 inç ebata geçeceksen şu andaki lastikler bittikten sonra al derim. Boşa gitmesin lastikler.Baya pahalıymış o kadar bütçe ayıramam şu an belki yaza, bakalım artık.
Hemen alma bencede. 16 inç ebata geçeceksen şu andaki lastikler bittikten sonra al derim. Boşa gitmesin lastikler.Baya pahalıymış o kadar bütçe ayıramam şu an belki yaza, bakalım artık.
Hemen alma bencede. 16 inç ebata geçeceksen şu andaki lastikler bittikten sonra al derim. Boşa gitmesin lastikler.
323modifiye bolumunda camber konusu var butun sorunlarina cozumleri orda yaziyor jant degistirmeden yapilabilecekler eger takildigin yer falan olursa irtibata gecelim cozeriz yanliz bana biraz detayli resim cekebilirsen daha rahat olur
323modifiye bolumunda camber konusu var butun sorunlarina cozumleri orda yaziyor jant degistirmeden yapilabilecekler eger takildigin yer falan olursa irtibata gecelim cozeriz yanliz bana biraz detayli resim cekebilirsen daha rahat olur
Camberi sokup 94 323u amortisor mil takozunu taktim yuk bindiginde araba tam oturmuyor takozda kaliyor orda resimlerde var o takoz orjinalinden buyuk istersen bi daha bi bak konuya amortisor mil takozu ile sorunu cozebilirsin.
Evet lastik yanağı dışarıda kalıyor, Jant göbeğinin kalınlığı standart değil herhalde... Ya da lastik tabanı geniş... :
Amortisor milindeki takozun saglam olup olmadigina baktinmi?
Fazla bi ihtimal kalmadi jant gobegi kalin ise ordan traslat yada lastigin tabani ile yanagini kucult eski ofsetli jantda bende 60yanak surtuyordu 55 takmistim surtmemisti
Yada janti et degeri dusuk baska bi jantla takas falan yapman gerekecek
Benim gobek ince idi ben aldirmadim ama alabiliyorlar
Su resim geldi aklima