- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Hocam yoğurdum ekşi diyen olmaz. Ben bu aracı üreten (Mazda) firmanın önerilerine uyarım. Benim için kıstas budur.
daiken için fiyatlarınızı bekliyorum.
yağ kalınlığı için de aslında ben de yağı koydurduğum halde aynı sizin gibi endişelerim vardı fakat mobilin sitesinde ;
"Özellikleri
Eski motorlarda ekstra koruma için üstün/mükemmel yağ filmi kalınlığı
Eski motorların yağın yakmasını azaltmaya yardımcı olmak için yüksek viskozite
Aşınmış motorları korumaya yardımcı olmak amacıyla daha fazla aşınma önleyici katık maddeleri"
benim de bu fikrimi kırdı aslında..kullandıkça görecez
İyi günlerde kullan kardeş.tesekkurler..cümlemize..
yağ filmi ile ilgili olarak bildiğimden değil ama bunu yapan firma üstün performans araçlarına da bunu uygun gördüğüne göre bunun önlemini almıştır diye düşünürken yine mobilin sitesinde bu yağ için aşağıdaki açıklamayı buldum..yanlış anlaşılmasın bi iddaam yok sadece bilgi amaçlı..
"Mobil 1 10W - 60 Gelişmiş Tam Sentetik Motor Yağı, hassas bir şekilde dengelenmiş bir bileşen katık sistemi ile desteklenen ultra yüksek performanslı sentetik baz yağlardan oluşan özel bir karışım ile formüle edilmiştir. Mobil 1 10W-60, aracınızın uzun ömürlü olması amacıyla, kilometresi yüksek motorlarda uzun süreli koruma sağlamaya yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.
Yağ kaçaklarını önlemeye yardımcı olmak için ekstra conta besleyiciler içerir
İstisnai temizlik sağlar ve mevcut tortuları temizler
Eski motorlarda ekstra koruma için üstün/mükemmel yağ filmi kalınlığı
Eski motorların yağın yakmasını azaltmaya yardımcı olmak için yüksek viskozite
Aşınmış motorları korumaya yardımcı olmak amacıyla daha fazla aşınma önleyici katık maddeleri
Mükemmel tam kapsamlı aşınma koruması için yüksek performanslı baz yağlar"
Parti of Mazda... Amblem belli...
Vekillerde siz olun G.Başkan da Veli abi olur..
Mazda'ya ötv muafiyeti veririz..
Artık Mazda bize Mazda9 üretir...
Yada Mx9...
Vur de vuralım kır de kıralım :sopa: :jedi: :kafa: [member=41]aliparlar1983[/member]
ali bey çok teşekkür ederim.benim istediğim tam da bu..yani tecrübelerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım her ilden arkadaslıklarımız ve dostluklarımız da bu manada gelişsin..dolayısıyla afyondaki parçacının ya da diğer parça temin edecek ustaların olması bunların forumda paylaşılması asla yanlış anlaşılmamalı zaten..ocak ayı içinde yaptıracağım kısmetse ve size o zaman mutlaka özelden mesaj atıp parça için ustayı arayacağım..
tekrar tekra teşekkür ederim.saygılarımla
Km yakın heralde ?bu konu canlı kalmalı