Teşekkürler İrfan abi daha 97 binde gerçekten çok temiz.Hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın arkadaşınız,hakikaten diri ve canlı duruyor.
Teşekkürler İrfan abi daha 97 binde gerçekten çok temiz.
İnşallah abi tek sıkıntımız var o da arkadaşımın abileri eşi dostu hepsi bana düşman oldu ona mazda aldırdım diye bide rengide benimkiyle aynı olunca ele vermiş oluyorum kendimi Allahtan ben en başında başına gelecekleri anlatmıştım yoksa adamı arabadan soğutacaklar valla öyle şeyler anlatıyorlarki mazdayla ilgiliOhhoo, rodajı bitmemiş daha, dikkatli kullanın...
İnşallah abi tek sıkıntımız var o da arkadaşımın abileri eşi dostu hepsi bana düşman oldu ona mazda aldırdım diye bide rengide benimkiyle aynı olunca ele vermiş oluyorum kendimi Allahtan ben en başında başına gelecekleri anlatmıştım yoksa adamı arabadan soğutacaklar valla öyle şeyler anlatıyorlarki mazdayla ilgili
Aynen öyle abi...Cevap hazır Ömer... Onlar konuşur, bizler Mazda sahibi oluruz... Onlar sanayi yolu ezberler, bizler eş dost ziyaretine gideriz...
Sağol hocam Allah razı olsunhayırlı olsun Allah kaza bela vermesin gerçekten çok temiz araba
Sağol abi benim guzuda aynı renk ilk başta hiç sevmemiştim rengini ama şu an benimde en sevdiğim renklerden birihayırlı uğurlu olsun, araç süper duruyor valla.. renk de en sevdiğimden; nazi yeşili