Bir aydır çok sevdiğim bir arkadaşım için Mazda arıyordum ve ani bir gelişmeyle bu aracı almış olduk. İyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama aldık bi kere dediğim gibi çok ani olduğu için burda sorma fırsatı bile bulamadım. Araç 2001 model makyajlı kasa Mazda 626 1.8 114 hp FP motor ve 97 bin km'de. 2 sene önce Almanya'dan getirilmiş ve Türkiye'ye geldiğinde 85 bin km'de tüp takılmış.Aracın sahibi olan amca 2 ay önce vefat etmiş ve varisleride aracı satılığa çıkarmış.İlana düştükten 1 saat sonra aradığım için arkadaş biraz ağırdan satarak 24 bin liradan aşağı inmedi ilk etapta ama en sonunda zar zor 22 bin liraya alabildik aracı.Eskpertiz için servise gittiğimde 1.8 motor olduğunu öğrenince moralim bozuldu hatta vazgeçecektim ama servisteki usta hiçbir sıkıntı olmaz dedi.Ben yinede Adem ustayı arayıp onada durumu anlattım o da 323'lerin motoruyla aynıdır o sıkıntı olmaz deyince ve ekspertiz sonucuda çok iyi çıkınca fiyatı biraz yüksek olmasına rağmen aldım aracı.Araç gerçekten çok temiz ve diri duruyor nazar değdircem diye çok korkuyorum ufak tefek eksikleri var onlarıda hallettikmi uzun yıllar sorunsuzca kullanır inşallah.