Murat Caymaz
Katılımcı
Cümleten Hayırlı akşamlar sayın abilerim. Sorunları çöze çöze 626 yı toplamaya devam ediyoruz. Sıradaki arızamız. Aracı aldığım günden beridir yolda böyle 100 110a gelince gezme ve arkayı sallama gibi bir sorunum var 3 tane ön takımcı 2 tanede motorcu gezdim sorunu bi türlü çözemediler ayrıca ön takımcılara ortalama 400 TL den fazla bi miktar para ödedim lastik değiştik olmadı sıfır 4 adet lastik aldım olmadı arka amortisörler değişti olmadı amartisor kafaları değişti oda olmadı jantlar yerine başka jant değiştik yine olmadı. 100 110 km gibi bir sürata ulaşınca düz çukursuz bir yolda araba sanki yolda geziyor direksiyonda ufak haraketler yaptığımda arka tarafı normalde 1 kere sallaması gerekirken 2 3 kere daha esnetiyor bu sorunu yaşan birisi oldumu bi çözüm lazım kafayı yiyeceğim sayın abilerim.
Resimde gördüğünüz 93 model skoda favorit ile 2 kere 170 1 kere 185 ibreyi sona indirdim favoriti bu süratlarda sürerken favoritin verdiği güveni 626 da göremiyorum ve bu beni oldukça sinir ediyor . 93 model 1.3 motor 60 hp 900 kg arabayla bu süratları yaparken güvenerek basıyordum arka takerleğin 1 bijonu olmamasına rağmen, fakat 2.0 motor 115 hp enjeksiyonlu arabayla daha 110 u geçemedim oraya geldiğimde korkuyorum kaldırıp bi yere atıcak diye. Ön takımcıda arabaya biniyor sorunu kendisi görüyor ama çözemiyor adama diyorum bu araba adam gibi gitsin al paranı iş bitince cebine koy değiştirmeye bi başlıyor komple kasa alıp değişsem daha ucuza gelir. Bana bi yardım edin bilen bir abim varsa en azından şundan yapar diyinde gidip değiştireyim saygılar hayırlı akşamlar.
Resimde gördüğünüz 93 model skoda favorit ile 2 kere 170 1 kere 185 ibreyi sona indirdim favoriti bu süratlarda sürerken favoritin verdiği güveni 626 da göremiyorum ve bu beni oldukça sinir ediyor . 93 model 1.3 motor 60 hp 900 kg arabayla bu süratları yaparken güvenerek basıyordum arka takerleğin 1 bijonu olmamasına rağmen, fakat 2.0 motor 115 hp enjeksiyonlu arabayla daha 110 u geçemedim oraya geldiğimde korkuyorum kaldırıp bi yere atıcak diye. Ön takımcıda arabaya biniyor sorunu kendisi görüyor ama çözemiyor adama diyorum bu araba adam gibi gitsin al paranı iş bitince cebine koy değiştirmeye bi başlıyor komple kasa alıp değişsem daha ucuza gelir. Bana bi yardım edin bilen bir abim varsa en azından şundan yapar diyinde gidip değiştireyim saygılar hayırlı akşamlar.