Tosun usta seni, Adem usta beni pataklayacak bu gidişle
Başkası da çekmez inan ki benim nazımı, sağ olsunlar... Allah'tan Ozan Usta da var. Her ikisine de soruyorum bazen ikna amaçlı.
Bir de bendeki sorun "bana söylenen şey benim tecrübelerimle birleşip mantığıma yatmıyorsa" orada sıkıntı başlıyor.
Dedim ahanda yazı hiç bitmeyecek..hanıma dedim hamdi abi gene roman yazmış kap gel çayı
Hadi bakalım abi kafan rahatlamştr..allah dan ses çıkmış yoksa sen kafayı yerdin herhalde
Bu durum çok başıma geldi. Bozuk yolda bir ses duyuyorum, Usta'yı alıp sanayide geziyoruz ülen ses çıkmıyor. Artık bilerek dağa taşa vuruyorum guzuyu, yine yok, yine yok...
Sonra adım çıkıyor arıza'ya...
Rahatladım tabi ki de... Bu gece şortumu giyip göbeğimi kaşıyarak uyuyacağım.
Bu sesler beni de bitecekti ki, çareyi sövmekte buldum. Bir de Tosun ustayı dinleyip radyoyu açıyorum. Tık yok.
Ben de acaba ses var mı diye radyoyu kapatıyorum. O derece yani...
Yok abi benim seslere karşı aşırı antipatim var. O ses çözülmese bile en azından kaynağını bilmem lazım. Yoksa saçlarım günbegün daha çok beyazlıyor.
Şimdi sıra geldi sol öndeki rüzgar sesine. Bu da son zaten. Biraz daha sabrını zorlayayım ben ustanın bakalım ne çıkacak. Yemin ederim sabretmekten evliya olacak adam sayemde...