??? Ben mi yanlış anladım abi, marş basmazsa nasıl çalışacak
Sen doğru anladın, ben viteste olma durumunu el freni çekili diye düşününce contayı yakmış oldum...
Neyse, ben daha fazla müdahil olmadan sahneden çekileyim, contam sağlam kalsın...
??? Ben mi yanlış anladım abi, marş basmazsa nasıl çalışacak
Sen doğru anladın, ben viteste olma durumunu el freni çekili diye düşününce contayı yakmış oldum...
Neyse, ben daha fazla müdahil olmadan sahneden çekileyim, contam sağlam kalsın...
Tehlikeli işler bunlar, iyice alışmak lazım. Özellikle aracını viteste bırakmaya alışanlar çok dikkat etmeli.
Mühendisten ziyade takan ustanın yaratıcılığına kalmış birazBence güzel bir sistem. Ama riskleri göz önüne alındığında bu işin mühendisler tarafında her türlü olasılığı göz önüne alınarak yapılmış olması gerekir diye düşünüyorum.
Mühendisten ziyade takan ustanın yaratıcılığına kalmış biraz
Eyvallah abi, şimdilik geliştirme için acele etmiyorum.Hayırlı olsun Hakan, güzel atraksiyon bence ve bence kafa yorarak geliştirilebilir.
Serkan abi, işin içine aracın beynini sokmak istemem, böyle elektronik uygulamalar beyne zarar verebilir. Böyle alışırım diye tahmin ediyorum, hem sistemi kurmadığın sürece araç kumanda ile çalışmıyorGüzel bir uygulama , sadece vites boşta iken çalışabilen duruma getirmek lazım, bizim mazda3 lerde bilgisayara bağlanınca vites durumu görülebiliyor sizin araçtada beyin algılayabiliyorsa bu yapılabilir gibi geldi
Tapatalk
Veli abiye katılıyorum bende genelde viteste bırakırım ve el frenini çekerim araç vitestede olsa boşta da olsa debriyaja basmadan çalıştırmam alışkanlık olmuş
Yoktur diye düşünüyorum neden olsun kiEyvallah abi, şimdilik geliştirme için acele etmiyorum.
Serkan abi, işin içine aracın beynini sokmak istemem, böyle elektronik uygulamalar beyne zarar verebilir. Böyle alışırım diye tahmin ediyorum, hem sistemi kurmadığın sürece araç kumanda ile çalışmıyor
Bende de araç boşta da iken debriyaja basma huyu var. Boşta iken debriyaja basmadan araç çalıştırmanın bir zararı varmı araca?
Hakan, araç boşta iken debriyaja basarak çalıştırmanın faydası var ve bu yüzden tavsiye ettim ya... Baskı balata ayrılmış oluyor debriyaja basınca ve daha uzun ömürlü olmasına katkı sağlıyorsun...
Farkı görmek için; aracı boşta iken debriyaja basarak çalıştır ve ayağını yavaşça boşta debriyajdan kaldır, motor sesinin değiştiğini göreceksin...