giresunlu4
Sessiz
Hayırlısıyla bügün guzu yu adem ustaya teslim ettik
Hayırlısıyla bügün guzu yu adem ustaya teslim ettik
Arkadaşımızın forumda konusu mevcut. Otomatik arızası temel sebep.Yanlış anlamadıysam Otomatik Vites kutusunu söktürüp Manuel vites kutusu taktırıyorsunuz.
Bunun sebebi nedir? Yakıt ,arıza,kullanım konforu v.s gibi şeylerin hangisinden memnun değildiniz?
Otomatik şanzıman tamiri maliyetli olduğu ve parça bulunamadığı için uygun maliyetle aracı faal hale getirmek icin manuel şanzımana çeviriyorlar genelde.Yanlış anlamadıysam Otomatik Vites kutusunu söktürüp Manuel vites kutusu taktırıyorsunuz.
Bunun sebebi nedir? Yakıt ,arıza,kullanım konforu v.s gibi şeylerin hangisinden memnun değildiniz?
Otomatik şanzıman tamiri maliyetli olduğu ve parça bulunamadığı için uygun maliyetle aracı faal hale getirmek icin manuel şanzımana çeviriyorlar genelde.
Dönüşüm yaparken sadece şanzıman değişmiyor. Bildiğim kadarıyla boğaz kelebegi, soğutma suyu radyatörü, km gösterge saati de değişiyor. Aracın beyni değişiyormu bilmiyorum
Dağda bayırda trekking ayakkabısı niyetine...Hepsini anladım da Radyatör niye?
Dağda bayırda trekking ayakkabısı niyetine...
Şaka bir yana; Şanzımanı soğutma suyu marifetiyle soğutmak için...
Değişmesede oluyor. Bazı çıkışlarını kör tapa gibi tapayla kapatıyorlar. Yağ soğutucusu borularanın girdiği yerler sanırsam.Modifikasyon yapılsa eski Radyatörün kapasitesi yetmiyor mu ve Devridaim pompası değişiyor mu?
Değişmesede oluyor. Bazı çıkışlarını kör tapa gibi tapayla kapatıyorlar. Yağ soğutucusu borularanın girdiği yerler sanırsam.
Birde aks ile alakalı değişen bisey daha var ama hatırlamıyamadım
Dağda bayırda trekking ayakkabısı niyetine...
Şaka bir yana; Şanzımanı soğutma suyu marifetiyle soğutmak için...
Manuele çevirince soğutma ihtiyacı yok ki zaten...
Hatlar karıştı esasında... Otomatik şanzımanın soğutma sistemi Radyatörde var. Manuele çevirince soğutma ihtiyacı ortadan kalkıyor.Bunu yanlış anladım o zaman?