Fazlasıyla hemde...Bencede üniversal bir şey iş görecektir güzel olacaktır.
Sanayide bi elektrikçiden almıştım. Çin malı abi işte, yarın bozulacak kadar dandik, hic bozulmıcak gibi sağlamNe marka anten aldın hakan
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanayide bi elektrikçiden almıştım. Çin malı abi işte, yarın bozulacak kadar dandik, hic bozulmıcak gibi sağlam
Birde otomatik antene ben anahtar yaptırdım. Radyo dinlerken anteni kaldırıyorum, cd veya sd karttan müzik dinlerken acmıyorum. Anahtarıda direkisiyonun altına biyerlere gizledim
Orjinalde böyle bisey varmı bilmiyorum. Birde bu araçların teypleri sadece kaset çalardı.anten sadece tuner modunda açılıyor bende, mp4 veya cd modunda çıkmıyor zaten, orijinali mi böyle yoksa teyp bağlantısı ile mi ilgili,
bir de bende radyoda hafif parazit yapıyor , kaynağı çözemedim
Oda güzelmiş birtanede ben alim çin malı ama sora japon arabası bana kızarsa üzerime çin malı kullanmaya utanmıyormusun derse ne cevab veririm mazdama
LG G3 ile gönderildi
Konuyu kapalı diye görmüştüm, şimdi baktım benim ''Alınık'' konusuymuş o. Şu an tarayıcıda 27 sekme açık ve oradan oraya atlıyorum. fena bir bilgi akışı var. Kusura bakmayın lütfen.
Heyecanını anlıyorum, fakat Mazda ile ilgili ne kadar genel olarak ihtiyaç duyulabilecek konu varsa açtık, çünki; Hakan, Murat ve benim 626 tecrübelerimiz had safhada...
Mükerrer açılan konulara işlem yapmak bizim hızımızı düşürüyor yoksa önemli değil...