zaten kapakları sabit değil oynuyor içi boş görünüyor cevap için tşklerBende Gf 626 varken merak edip hiç oraları kurcalamadım, sökmedim içine bakmadım, hatta çalışıyor mu, yoksa görsellik olarak mı konulmuş onu dahi merak etmedim... Bu soruya en güzel yanıt, o bölümü sökerek bulunabilir... Oraya göre uyacak bir çok tweeter hoparlör mutlaka vardır.
tweeter hoparlör - Google'da Ara
Mrb arkadaşlar göğüslükte 2 tane ufak hoparlör yeri var bende içleri boş burası twiter için değil mi öyleyse ne takmalıyım yardımcı olue musunuz
çok teşekkürler o zaman onları oraya sabitliyimSadece seninki değil hepimizinki boş merak etme. Ortadoğu'ya gelen 626'lar donanım olarak kırpıldığından dolayı oralar da boş bırakılmış. Tweeter takayım dersen de biraz zor olur diye düşünüyorum, çünkü teybe giden bir kablo bağlantısı çekmek için konsolu sökmen gerekebilir.
Direksiyonun sol üst tarafında görünen boşluk. 2 tarafta da var. İçine birşey yerleştirilse bile kablo vs için göğüs sökülecek gibi.Bir iki foto olsaydı öneride bulunabilirdik. Herkesin kullandığı Mazda modeli farklı sonuçta
Tweeter; yapısı gereği zaten az ses verir... Ama tiz ses verir, bir sisteme sadece tweeter bağlandığında bir iki parça sonra insanı sinir yapabilir... Teyp çıkışında ayrıca tweeter çıkışı olduğunu zannetmiyorum, bu sebeple hangi seçenek kolayına gelirse oradan kabloyu çekebilirsin.Eski aracım olan almera da direklerde vardı tweeter şimdi ben 4 hoparlörü değiştirdim Piooner ön kapılara aldığım hoparlörde hata yaptım üzerinde tweeter yok arka ovaller çok güzel oldu ama önün sesi kalın oldu kısacası tweeter önemli ben onu anladım 2 adet tweeter alıp takacağım bunun bağlantısı teyipten mi kapı hoparlöründen mi? Başka araçta denedim megane var tweeter ses az geliyor ama kapattığımda çok fark ediyor biraz hassasım seslere ben
Yetkili servisbende bu tweeter kapaklardan biri kayboldu nereden bulabilirim?
Osmanlı otomotivTeşekkürler @Domestos . Peki Ankara'da Mazda çıkmacılar nerede bulabilirim )