HakanEMRE
Aktif
Şuan normal mi? Yani marş yapıyormu
Denemekte fayda varTürk usulü yani
Maalesef Hakan_Emre sabah denedim ama yine marş almadı. Tık etti elektrikler zayıfladı başka da bi tepki vermedi. Artık akşam eve gittiğimde bi bakarım. aliparlar1983 marş dinamosunun üzerinde ki yumruk gibi olan parçanın adı ne, biliyor musun?
Ben kollektörü daha önce değiştirdim. Linkteki konuda resmi var, marş kömürleri kollektörün kırık yerine denk gelirse marş dönmüyor sanırımiyi biliyorum..
Adı kollektördür..
Umarım sadece o kollektör arızasından başka sorun yoktur..
Sopa ile kafasına vurmakda yöntemdir, temassızlık için..
Buradaki bunları yazma amacım yolda kalma yada çekici tutmak durumunda kalma diye geçici bilgidir..
Bu şekilde kullanım tavsiye etmeyiz..
Genel anlamda bir usta 50TL alıacağı işcilik için çekici ile gelen araçda bunu biraz artırır, hele hele ayağına gelirse ki sorma o zaman..
bir hafta önce distribütörü değişen arabamın elektrik aksamında iki gün önce bir kısa devre oldu arabamla 2. viteste düşük devirde yavaş yavaş giderken birden bire araba sönüverdi farlar da söndü beraberinde, birde bi yanık kokusu geldi sonra marş hiç tepki vermez oldu. birkaç defa kapa-aç yaptım ama tık yok, farlarda yanmadı. dünden beri araç elektrikçide ama hala hatayı bulamadılar (( canım çok sıkkın arkadaşlar