Bu konuyla ilgili çalışma yapan üyemiz henüz olmadı, kendin yapacak olursan fotoğraflamanı tavsiye ederim, senin gibi meraklı başka üyelerimize yol göstermiş olursun. Hayır duası da cabası...Arkadaşlar iyi günler aracımın sag ön kapısında seyir halindeyken titresimler oluyor iç döşemeyi tutunca kesiyor kapıyı nasıl sökerim
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet o üçgen parça ile işin yok...Sökmesi Zor Değil..3 Vida yı Sök, Alt Kısımdan Parmak Uclarıyla Kendine Çek Klipslerden Kurtar, Yukarı Kaldırıp Döşeme yi Al.. O Üçgen Parçayla Hiç İşin Yok..
Tapatalk
Kendisine sormak lazım... Dilini anlamadığın adama uymak yerine burada tecrübe etmiş ve sana anlatanları dinlemek bence daha mantıklı ama nihayetinde sen bilirsin...Videodaki adam neden söküyor üçgen parçayı
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu nasıl düşünemedim... Harika bi fikir ama realitesi ne olur bilinmez...Hatta Kapıyı da Geriye Takmayalım Ses, Mes Derdi Kalmasın..
Tapatalk
Şanzıman Ustasından Normal Olanı Öğrendikten Sonra Söküp Atmak Mantıklı Geldi Bana..Bunu nasıl düşünemedim... Harika bi fikir ama realitesi ne olur bilinmez...