durmuş ali çine
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Arkadaşlar vehicle speed sensor sokuldu temizlendi tekrar takıldı aynı fişi şok dediler yine aynı değişen bişey yok..uzun zamandir yine 4.cu vitese hasret kullanıyorum..
Aynı sorunun bendeki çözümü buydu,kabı gevremiş arada birbirine deyince hold lambası yanıp sönüyor su sanırım şanzıman beyniyle şanzıman arasındaki tüm soket ve kablolara bakmak lazım.Yazdığım kadar uzun sürmedi.Yarım kalmış bir konu yine, sorunlarını çözdüler mi çözmediler mi bilmiyoruz. Forumun amacını kavrayamamışlar onu anladık.
Sabah hold ışığı yanıp sönmeye başladı ve guzu 4. Vitese geçmedi. Durdum boşa attım ışık söndü, devam ettim tekrar yapmadı ama artık bu olay tekrarlanacak eminim, kolay çözeriz inşallah...
Teşekkürler, beceriksiz olduğum için pazartesi baktırırım artık...Aynı sorunun bendeki çözümü buydu,kabı gevremiş arada birbirine deyince hold lambası yanıp sönüyor su sanırım şanzıman beyniyle şanzıman arasındaki tüm soket ve kablolara bakmak lazım.Yazdığım kadar uzun sürmedi.Ekli dosyayı görüntüle 25875
Yeriniz müsaitse alın 1 bardak çay evinizin önünde gözünüzle takip edin şanzımana giren kabloları.Bir şey yapmasanızda aldatılma ihtimaliniz zayıflar ,kolay gelsinTeşekkürler, beceriksiz olduğum için pazartesi baktırırım artık...
transmission speed sensörBenim sorunumu hala çöemediler..bugün izmirde Ferhan Serdaroğlu(mazda ustaları iyi tanırmış kendisini japonyada ilk kurs gören ve türliyede kurs veren duayen ileri yaşlarda bir beyefendi) ustayı buldum ama arızayı bulamadılar..ben hala 4.vitese hasret araç kullanıyorum..mazdamı çok sevmeme rağmen arabamdan soğuttu..
Mesajının taşındığı bu Konuyu ve verdiğim aşağıdaki konuyu incelemekte fayda var.Merhabalar benim bir tane 1992 model Mazda 626 otomatik vites araba var. Hold lambası yanıp sönüyor araç 3. vitesten sonraya geçiş yapmıyor, beyine bağlanacak sokete uygun OBD kablosu ve yazılımı yom bulamadım. Bir çok ustaya gittim ancak çözüm bulamadım. hepsi işin kolayına kaçıp yok düze çevir yok şanzımanı değiştir gibi önerilerde bulunuyorlar. Ne yapmam gerekir rica etsim bilgilendirebilirmisiniz beni.