Herkese selamlar resimde görülen ampüller standartmıdır her parçacıda bulabilirmiyiz yoksa mazda parçacısına mı gitmeliyiz göstergede temizlik yaptım bakalım ışık oranı artacakmı.
Çıkma bulunur bulamazsanız kaplayın düz siyah ile.Arkadaşlar ampül gevşemiş sıkıştırınca yandı ancak göstergeleri ve ampülleri silmeme rağmen pek canlanmadı galiba ampülleri değişmek lazım.saatin etrafındaki plastik muhafaza kırıktı sökünce iyice dağıldı acaba bulabilirmiyiz çıkma
Git sıla ticaretten dipsiz ampülleri al sonra sök. Ampüllerde yeşil şapka var onları düzgünce cıkar. Ama dikkat et dipli ampüller 2 çeşit inceden alırsan şapka düşer.aslında benim göstergelerde zayıf yanıyor bende gidip değiştireyim yol bilgisayarının ışığı da yanmıyor hepsini yaptırasım var
Arkadaşlar ampül gevşemiş sıkıştırınca yandı ancak göstergeleri ve ampülleri silmeme rağmen pek canlanmadı galiba ampülleri değişmek lazım.saatin etrafındaki plastik muhafaza kırıktı sökünce iyice dağıldı acaba bulabilirmiyiz çıkma
Kardeş bizimkilerin ebatları tam olarak nedir ben sivas ta bulamadım sizin verdiğiniz linkte yabancı bir site galiba bildiğiniz yerli bir site yokmu veya sizin temin edebileceğiniz bir yer yokmu bana kargo ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.