isler.ramazan
Katılımcı
Özellikle 2.viteste belkide sadece 2 viteste gazdan ayağımı çekince (başlıkta silkeme dedim ama) bi kerkinme oluyo, benzinde yapıyomu denemedim
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu sorun mazdayamı has anlamadım gitti benim eski 2010model mazda3 tede vardı buBenimkindede birinci viteste youn trafikte dur kalk seklinde seyrederken silkeleme oluyo boyle stop edicek gibi filan oluyo cok yavas giderken oluyo genelde sanzuman takozlarindan yapabilir diyorum daha terubeli olanlar yorum yaparlar zaten
LG G3 GOLD
Aracımı satmadan önce bende de benzer bir durum vardı. Sorun kendiliğinden geçmişti. Periyodik bakımda bujileride yeniledim satana kadarda bu durumu hiç yaşamadım. Bujiler 20.000 km yi geçtiyse yenile derimMesela 1. Viteste yavas yavas gidiyorum gaza hafif basiyorum devir dusuk devirlerde yapiyo yani
LG G3 GOLD
Yokuş aşağı olunca daha belirgin oluyo doğru sonuçta ayağını gazdan çekmiş oluyon işteKonunun buji ile ne alakası var o ayrı böcek için dedim onu. Emekli memurdaki sorun rampa aşağı viteste inerken değilmi? motor freni yapıyorsun sirkeleme oluyor. Sanki yakıtı tam kesmiyor. Buji 1 sene olmamıştır daha. Ama depişim zamanına az kalmıstır.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynısı bende de var neymiş çözümYokuş aşağı olunca daha belirgin oluyo doğru sonuçta ayağını gazdan çekmiş oluyon işte
Çözüm yok abi binin öyle İlla çözüm istenirse sürün istanbula Adem ustaya seni bilmem abi ama ben ramazan abiye şartlı verdim heryerde elletirse basarım amasyayıAynısı bende de var neymiş çözüm
ellettirmiyo bana arabaya yaÇözüm yok abi binin öyle İlla çözüm istenirse sürün istanbula Adem ustaya seni bilmem abi ama ben ramazan abiye şartlı verdim heryerde elletirse basarım amasyayı
Bombasın muratÇözüm yok abi binin öyle İlla çözüm istenirse sürün istanbula Adem ustaya seni bilmem abi ama ben ramazan abiye şartlı verdim heryerde elletirse basarım amasyayı