Şimdi ustanın yanından geldim baktık sentede problem yok şablondaki gibi ondan emin olduk Boğaz kelebeğini tekrar temizletiyorum araç ilk kalkışta patırdayarak kalkıyor yakıt zaten arttı 220 yi gören araba 140 a zor ulaşıyor bilemedim gitti
Sente kontrol edildi mi?
Şikayetlerini ustaya bildirirsen ve gerçek ustaysa zaten anlayacaktır, ama hatasını kabul etmiyorsa da bizim yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok gibi... Sorun büyük ihtimalle sente ayarından kaynaklı.
Ustanıza bu resimleri gösterin o anlar. Anlamazsa zaten usta değildir yapacak hiç bir şey yok
Ekli dosyayı görüntüle 11668 Ekli dosyayı görüntüle 11669
Şimdi ustanın yanından geldim baktık sentede problem yok şablondaki gibi ondan emin olduk Boğaz kelebeğini tekrar temizletiyorum araç ilk kalkışta patırdayarak kalkıyor yakıt zaten arttı 220 yi gören araba 140 a zor ulaşıyor bilemedim gitti
Bugün arabayı ata Mazda özel servisine bıraktım ve sonuç sente atlamış ve devirdayım arızalı çıktı benzin ve Lpg yi bir arada yakıyormuş kuzu tüm Mazda severlere tavsiyemdir mazdayı bilen tanıyan ustalara götürün bu tür ustalar yüzünden arabalarımızdan soğuyoruz iyi forumlar Mazda severler
Ders notu gibi olmuş ta
Geçmiş olsun, güle güle kullanın
Abi bizim arabalar için de geçerli mi bu bizim yağ kaçağını yaptiracaz tanıdık ustalar ssntesini bilmiyoruz felan diyorlar sağlam.bir usta arıyoruz bizdeUstanıza bu resimleri gösterin o anlar. Anlamazsa zaten usta değildir yapacak hiç bir şey yok
Ekli dosyayı görüntüle 11668 Ekli dosyayı görüntüle 11669
Tabiki geçerli. Sentesini bilmiyorlarsa açıp okusunlar diyeceğim ama kendi geliştirmek bile ayrı bir meziyetAbi bizim arabalar için de geçerli mi bu bizim yağ kaçağını yaptiracaz tanıdık ustalar ssntesini bilmiyoruz felan diyorlar sağlam.bir usta arıyoruz bizde
zaten bilmemek değil öğrenmemek ayıp değil mi ama gelde bunu onlara anlat
626 ge 1993 aracım bakımdan yeni çıktı tiriger baskı balata silindir kapak contası degişti arac boguk motor bagırıyor ćekiş zayıf ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Sente atlamıştır, ustaya söyle baksın.626 ge 1993 aracım bakımdan yeni çıktı tiriger baskı balata silindir kapak contası degişti arac boguk motor bagırıyor ćekiş zayıf ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Büyük ihtimalle +1Sente atlamıştır, ustaya söyle baksın.
Arkadaşlar bende bugün hava akışmetre değiştirmeye gittim conta yanık çıktı daha 6 ay önce conta değişti şimdi gene araç contası tekrardan niye yakar daha 7 bin km bile yapmamışım