Bu biraz değişik bir konu abi hak etmemek ile ilgisi yok mesela benim aracın hız sabitleyicisi olanları var camları elle açılıyor bende anlamadımTürkiye'ye gelenlerde neden yok?
Biz en iyisini hak etmiyormuyuz?
Konuyu çekiştirmeyelim değil mi?
Bu biraz değişik bir konu abi hak etmemek ile ilgisi yok mesela benim aracın hız sabitleyicisi olanları var camları elle açılıyor bende anlamadım
İşte abi bu tarz şeyler sadece Türkiye'ye gelenlerde yok yani Bize gelen araçlarda 4 cam otomatik aynalar otomatik bütün modellerde banko zaten.İnanırmısınız 2000 model üzeri bir aracın ABD'de sol şoför mahali ön cam manuel sağ cam otomatik gördüm ben,
Benim 92-97 kasanın adamlarda hız sabitleyicilisi var..
Vs vs..
Dış ortam ısı ölçerin tesisatı olabilir.Oguzhan on panelin orta kisimlarina dogru bi soket daha var tek kablolu o ne bosda duruyor bende bilgin varmi?
Yarın watçaptan foto at hani lipin fotosunuda atacan yaBu biraz zor ihtimal dis ortam olcer calisiyor bide soket bosda duruyor
benim araçtada bir çok boşta soket var mazda kablo sistemini standart yapmış her aracın kasaya göre aynı benim aracta sunroof ve klima yok ama sigorta tablosundan kablo dağılımları var mesela ön koltukların altında emniyet kemeri uyarı için sensor soketleri mevcut ama türkiye ye gelen GD kasalarda bu özellik yok böyle bir çok özellik var. isterseniz orjinal aksesuarlarını bulup aracınızı amerika yada diğer ülkelere verilen full araçlar gibi yapabilirsiniz kablo seti müsait )
Bu Mazda'da hep Conileri düşünmüş