Serviste her parça yan sanayi parçanın en az 5 katı. Filtre gibi sık değişen parçaları servisten almak gerek ama yan sanayide sıkıntı olmaz10 liralık benzin filtresimi var ve varsa da ona nekadar güven olur ki
LG G3 GOLD
EvetArkadaşlar benzin pompası depo içindemi oluyor
Tosun Usta tabikiArkadaşlar araba 1 haftadır benzinde çalışmıyordu pompa aldım bosch car servisine verdim 2 gün önce aldım 1 gün güzeldi bugün çalışıyor ama sarsıntılı çalışıyor aracı götürdüm bizlik birşey yok biz taktık enjektör falan diyorlar sinirlendim çıktım.depoyu söktük demişlerdi ondan sormuştum.lpg de bi sıkıntı yok canavar sizce ne olabilir.kime göstereyim biemedim
Benzindeyken araç boşta iken gaza abandığınızda egzozdan patır patır diye ses geliyor mu?Arkadaşlar araba 1 haftadır benzinde çalışmıyordu pompa aldım bosch car servisine verdim 2 gün önce aldım 1 gün güzeldi bugün çalışıyor ama sarsıntılı çalışıyor aracı götürdüm bizlik birşey yok biz taktık enjektör falan diyorlar sinirlendim çıktım.depoyu söktük demişlerdi ondan sormuştum.lpg de bi sıkıntı yok canavar sizce ne olabilir.kime göstereyim biemedim
yok hayır araba sarsıntılı çalışoyor gaz tepkimesi düşük lpgye geçince fırlıyorBenzindeyken araç boşta iken gaza abandığınızda egzozdan patır patır diye ses geliyor mu?
Sarsıntılı çalılıyorsa benzini yakamıyor anlamına gelir diye düşündüm. Benzini yakamadığı için de yakıtı çiğ olarak atar. Bu da o sese neden olur. Bu durumda da en basitinden hava akışı ve ateşleme ayarlarını kontrol edebilirisiniz diyecektim.yok hayır araba sarsıntılı çalışoyor gaz tepkimesi düşük lpgye geçince fırlıyor
bosch car işi şundan dolayı şirket araçlarımıza bakıyor hafta içi izin alıp götüremedim mecburen tanıdık diye sabah bırakıp akşam aldım ctesileri ustalar çok yoğun ki doğru düzgün usta yok ayrı mesele yine kısıee döngüye giriyorsun.zaten kızdım bidaha size vermem arabayı dedim benim titiz olduğumu da biliyorlar ancak beceremediler bu işi.200 tl de para verdim pompayı ben aldım vs.şimdi bu tosun ustaya gideyim ki başka çare yok gibi en,az bide o alacaktır tahminim. canı sıkılıyor insanın anlıcanız.Bosch Car, yaptığı işlemin tersini yapsın. Aynı sorun devam ederse, kap arabayı tosun ustaya git, ters işlemden sonra araç oraya gitmeden önceki haline dönüyorsa da, parça sorunlu demektir aldığın yere götür.
Yağ değişimi gibi rutin bakımlarda anlarım bu bosch car işini de, böyle ekstrem işlerde tanıdık bildik ustalardan şaşmayın.
bosch car işi şundan dolayı şirket araçlarımıza bakıyor hafta içi izin alıp götüremedim mecburen tanıdık diye sabah bırakıp akşam aldım ctesileri ustalar çok yoğun ki doğru düzgün usta yok ayrı mesele yine kısıee döngüye giriyorsun.zaten kızdım bidaha size vermem arabayı dedim benim titiz olduğumu da biliyorlar ancak beceremediler bu işi.200 tl de para verdim pompayı ben aldım vs.şimdi bu tosun ustaya gideyim ki başka çare yok gibi en,az bide o alacaktır tahminim. canı sıkılıyor insanın anlıcanız.