MutluTEKİR
Aktif
Mazda 3 BL Touring de yan ayna ısıtma yokmuş, geçen denedim. İmpressive de var mı?
İmpressive de var, Touring de de var biliyorumMazda 3 BL Touring de yan ayna ısıtma yokmuş, geçen denedim. İmpressive de var mı?
Allah Allah !! Elektrikli ayna olan bütün araçlarda ısıtma da var diye biliyorum ben hocam... 1990 yıllarda ısıtmalı ve elektrikli aynayı koyan zihniyet Neden 2000'li yıllarda esirgesin anlamadım...Mazda 3 BL Touring de yan ayna ısıtma yokmuş, geçen denedim. İmpressive de var mı?
Acaba sigorta mı patlak desem, arka rezistansın da çalışmaması lazım.
Yani şimdi benim 323 te aynalar ısıtmalımıAllah Allah !! Elektrikli ayna olan bütün araçlarda ısıtma da var diye biliyorum ben hocam... 1990 yıllarda ısıtmalı ve elektrikli aynayı koyan zihniyet Neden 2000'li yıllarda esirgesin anlamadım...
Genel bir bilgi vereyim; elektrik ayarlı ayna olan araçlarda ısıtma/buğu çözme de bulunuyor, ve sistem arka cam resiztansı ile birlikte aynı anda çalışıyor...
Bildiğim kadarıyla öyle...Yani şimdi benim 323 te aynalar ısıtmalımı
Eski kasa 323 ler ve 626 larda ısıtma yok onu biliyorumda ge ninkini hiç incelemedim. Gd söktüm saktım parçaladım arkasında öle bir sistem yoktu. Ve elektrikli ayna oda
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emin değilim benim hiç aklıma gelmedi ona bakmak. kırılınca anlarım anca2000 lerde varmı
Ustasını bulduktan sonra yapılmayacak arıza, sorun yok. Anakara İstanbulda yaşamanın böyle avantajlarıda var iştenaim abinin netten keşfettiği camcı şeker ustaya gittim, rezistans işini de hallettik
almanyadan bir yapıştırıcı getirmişler onunla yapıştırdılar, pazarlıkla 55 tl ye hallettik,