emytoget
emytoget
Amortisör alacam hangisini alacağımı bilemedim. Gazlı alıp performans mı yaşayayım normal alıp konfor mu?
Yağla çalışıyor ama gazda olduğu için daha sert oluyor. Yaşlandım artık konfora mı kaçsam hem daha ucuz. normal kyb 120tl gazlı olunca 180 den aşağı yok. 2 tane alınca 120 tl fiyat farkı oluyor. tokico kaç para daha sormadım.Orijinalinden şaşmayın derim ben. Gazlı diye tabir edilen amortisörler de sonuç itibariyle yağla çalışıyor.
Gazlılar daha çok performanslı kullanıma yönelik abi sen yağlıdan şaşma. Boşuna bir amortisör parası fazladan vermeye gerek yok.Yağla çalışıyor ama gazda olduğu için daha sert oluyor. Yaşlandım artık konfora mı kaçsam hem daha ucuz. normal kyb 120tl gazlı olunca 180 den aşağı yok. 2 tane alınca 120 tl fiyat farkı oluyor. tokico kaç para daha sormadım.
626 performans aracı degilki, konforuna bak derim.Amortisör alacam hangisini alacağımı bilemedim. Gazlı alıp performans mı yaşayayım normal alıp konfor mu?
Hem karnım doysun, hem de param cebimde kalsın yok diyorsun yanikyb excel -g taktırdım araba virajlarda yatmıyor ve direksiyon tepkileri daha iyi oldu ama ufak kasisleri bile iyi hissettirir oldu. Tercih sizin ya viraj güvenliği yada darbe emiş
abi ben yıllardır kyb takarım kyb yaglı tocico gazlı bizim araçlar biraz sert yol tutuşu ila baglantılı aracı normal kullanıyorum konfor istiyorum dedigin zaman monreo fakat ben kyb amartisörü tavsi ederim sürekli kullandıgım marka bu lantis olsun 626 olsun mazda 3 olsun kyb kullanıyorum ..
Adem ustam Monreo KYB'ye göre daha kısa ömürlümü oluyor peki, aradaki fark sadece yol tutuş ve konfor mu?
hakancım bence monreo biraz daha ömrü kısa olur yumuşak amartisör tabi arada kalite farkı da var sonuçta kyb daha kaliteli
Onler kyb arkalar tokico ama bizim araclarin karakteri galiba onler cok sert
ben satmıyorum ilgili birkaç yer var tanıdığım numara veririm zaten adamı tembihledim garajdan arayanlara hesaplı ver diye..Şu anda değil de akslarla aynı anda değiştiririm o sırada alırım abi sende.