Benim araca 72amper olur herhalde şuan üzerinde sanırsam 60var ve akü yerinde boşluk mevcut
Bence de olur değişeceğin zaman yapıştır 72 yi
Benim araca 72amper olur herhalde şuan üzerinde sanırsam 60var ve akü yerinde boşluk mevcut
Bütçene Uygun 72 Amper Kullanabilirsin..Benim araca 72amper olur herhalde şuan üzerinde sanırsam 60var ve akü yerinde boşluk mevcut
merhaba arkadaşlar,
bu gün akü alacaktım alma nedenim akü üzerindeki durum led i siyahtı şarj istiyor yazıyor eksi mutlu bakımsız akülerden aracı alalı 1 hafta oldu daha hafta sonu tam anlamıyla kontrol etmeye çalıştım akü deki bu durumu elektirikçiye sorduğumda akünün bozuk olduğunu söyledi.Ben pek güvenmedim çünki araç çok iyi marş basıyor, bu gün akü almaya gitmeden sabah arabayı çalıştırmadan ilk akü voltajını öçtüm 12.4 volt bana gayat iyi geldi marş bastım ve araç çalışınca 14.1 volt oldu şarj gayet iyi - 6 derecede marşı gayet kuvetli idi geçen hafta içi ve bende şu nada akü almayı erteledim siz ne dersiniz. tşk.
hadi hayırlısı olsun bakalım soguk havalardan etkilenen akü plakaları başladı sorun çıkarmaya boşuna dememişler yaz berekettir
Şarj etmek kurtarıyor mu
merhaba arkadaşlar,
bu gün akü mü değiştirdim ve VARTA 12 / 74 AH akü taktım her şey çok iyi ama en önemli nokta yerine 1 cm büyük geldi bende taban oturma yerinde tek tarafı saç tırnağın içine oturtum diğer tarafında saçın üzerine koydum ve bağlantı yaptım.
Sağol bilgi içinmerhaba arkadaşlar,
Akü 12 volt/ 74 AH avrupa standartlarının şu an kullandıkları akü bende şaşırdım 72 olmasın dedim ilk ama bana söylediği 70AH var ve 74 AH var hangisini takalım ve 74 ah akü süper akü tavsiye ederim merak eden arkadaşları için ben 250 tl aldım.