Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternetten aldığım yağ filtresi araçtan çıkardığım filtreden çok farklı. 626 filtreleri hep aldığım şekilde satılıyor. Ancak araçta takılı olan daha kısa. Ben mi yanlış aldım yoksa bunlar da birbirine uyuyor mu? "Orjinal filtre" diye aratınca da bulamıyorum Mazda ibareli!
Dişli oranı uysun yeter, ben bir yıldır servis dışı değiştiriyorum, japoncularda var, hatta yağcılarda da var, ben yeni değiştirdim, fiyat 10 lira, 17 yi duyunca şaşırdım doğrusu. Servislerde ne kadar bilmiyorum. Her yaz Antalya ya gidince servisten bir iki yedek alıyordum, bir yıldır falan yan sanayi kullanıyorum.
Servistekiler sanırım Mazda 3 ya da 323 le aynı ve orijinal daha iyi mutlaka, ama bizim gibi servise uzak yerlerde mecburen yan sanayi kullanıyoruz. Şu ana kadar görünen bir sorun yaşamadım, ama yaza orijinal bir iki yedek almak lazım.
Payitaht arkadaş bu filtre 323 ve 3 ile aynı. Gittiğin filtreciler ve yağcılarda bulman gerekir. Mann w67/1 kodu bu. Bu kodu söylersen adam elindeki markadan karşılık geleni sana verir. Asaş spc 901, fil zp 55b, gold gys1035j .... diye gidiyor muadiller