nrllhkrkmz
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Olabilir tekrar baktırmak lazim inş. Ateşleme dir yeni degişti ama
Birde marka olarak ateslemede ne tercih edersiniz buji ve buji kablosunda
zman bulamıyoruz abi. nurullah a sölermisin abi benim paspasları vermiyor bide yedek lastiğimin bijonlarını da vermiyor.[member=138]nrllhkrkmz[/member] bu konuda herhangi bir gelişme var mı?
Öncelikle herkese hayirli formlar arkadaşlar.
91 model 626 ma motor yaptirdikdan sonra eski performansını bir türlü yakalayamadım bu konudaki bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Teşekkürler simdiden.
Çok teşekkür ederim abi. İlk fırsatta Nurullah'ın arabaya el atıyım ben dediğin gibi.abi tek yapman gereken iş motor salıklı çalışıyor rolantide güzel gaz yiyor fakat araç gitmiyor bu araç manuel yada oto matik fark etmez hava filitre kabını sökün lpg mikserini çıkarın bu şekilde kontrol edin aracın normala döndügünü görüceksiniz lpg mikserinin agzı dar oldugu için aracın hava girişini sıkıyor az hava gidiyor bu da çekiş düşüklügü yapıyor ilk hetapta mikser iptal edilcek aracın benzinde normal gittigi izlenilcek ondan o karbüratöre uygun mikser ayarlanıcak
sübop ayarlarının sıcakken yapılcak emme ve eksoz sübop ları 30 filer giricek şekilde ayarlanıcak daha sonra avans ayarı sente düzgün teshiş mikser kolay gelsin ..
arkadaşlar ben çorumdan katılıyorum gerçide bana ankaradan 1991 model 626 nın rektefe için iyi bir usta adresi verebilirmisiniz