arkadaşlar merhaba 1996 626 aracıma fren ve direksiyon hidroliği koyucam 2 kutu var hangisi direksiyon hangisi fren fotorafla anlatabilirmisiniz birde radyotöre su nerden koyuluyor ilk mazda arabam biraz acemiyim
Frene Dot4 yazan yağdan alacaksın. Dot3 yada Dot5.1 falan alma. Direksiyon içinde Atf220 yazan mobil castrol po ne bulursan. Suya gelince sanayiye gidip suyu sistemden komple boşalttırıp 3 litre antifriz geri kalanınıda su olacak şekilde doldurursan en temizi olacaktır. 6-7 lt civarı olması gerekir komple sistemin. Genleşme kabınıda ağzına kadar doldurmayın sakın ordan geri atar. Yarıya kadar doldurmak iyidir. Direksiyon yağı içinde bidon üzerinde max çizgisi vardır orayı geçirmearkadaşlar merhaba 1996 626 aracıma fren ve direksiyon hidroliği koyucam 2 kutu var hangisi direksiyon hangisi fren fotorafla anlatabilirmisiniz birde radyotöre su nerden koyuluyor ilk mazda arabam biraz acemiyim
Atf 3lt Di̇reksi̇yon Yaği P.ofi̇s St 2 - n11.com
Bu yağı 626 aracımda kullandım, tavsiye ederim.
Lukoi̇l Atf Iii 3 Li̇tre - n11.com
3 litre alırım diyorsan üstteki, 1 litrelik alırım diyorsan da alttakini tavsiye ederim.
Lukoil Atf Ii 1 Lt - n11.com
Hepsi de direksiyon ve şanzıman yağı ortak, fren hidroliği ayrı, karıştırma sakın. Verdiklerimin hepsi DİREKSİYON VE ŞANZIMAN YAĞI...PO olan direksiyon, diğeri fren hidroliği mi abi , yoksa hepsi de direksiyon hidroliği mi?
Direksiyon yağı Atf III olacak, fren yağını değiştirmedim hiç bilmiyorum. Ama piyasadaki marka ürünler iş görür.grafff' Alıntı:Mazda 3 2006 model için de fren hidrolik yağı DOT4 ve direksiyon Atf220 mi olacak?