Teşekkür ederim.
Siteyi örnek olarak verdim, bu ve benzeri sitelerden, sanayideki Japon parçası satan iş yerlerinden temin etmek mümkün.
Teşekkür ederim...Aracınız eksiltme yok ise normal şartlarda 5 30 ve değişim aralığı 10.000 km,
Parçalar için ise nelere ihtiyacınız var?
Mesela hava filtresi ni orjinal mann bosh yada blue print kullanmaya çalışın orjinal hariç nette n11 alo parça gibi sitelerde mevcut. İzmir de özkur otomativ istanbulda jakopar vizyon oto ankarada Osmanlı oto gibi yerlerde her nevi parçaları bulunmakta.
Mazda 6 2008-2012 Bakım Ürünleri
Uygun fiyatlı ve kaliteli Mazda 6 2008-2012 Bakım Ürünleri yedek parçaları. Kaliteyi Tercih Edenlerin Adresi.megaparca.com
Teşekkürler son iki mesajda gerçekten değerli bilgiler içeriyor. Sağolun.Ben eski kafalıyım bu konuda, eski teknoloji motora yeni teknoloji yağın, reklamı yapıldığı gibi faydası olacağına inanmıyorum... Süleyman'ın yazdığı gibi eksiltme yoksa 5-30 ile ağırlıklı olarak şehir içi kullanım varsa 10 bin dolmadan değişim tavsiye ederim.
Eneos Türkiye'de üretiliyor, ithal gelen yağ markası tavsiye ederim. Liqui Moly gibi...
Üzerinden çıkan ampul numunesine göre belli olur... T5 olabilir mi acaba?merhaba. 2009 gh kasaların bagaj aydınlatma ampulünün bi adı yada kodu var mı? bagaj için yüksek ışıklı bir Led lamba almak istiyorum ama hangi tip ampul alacam bilmiyorum. heryerde t10 yazıyor ama t10 un soketi büyük geliyor.
Boyunu ölçerek sanayideki parçacılara sor. Sakın Mazda'ya alıyorum deme, santim olarak iste...2010 mazda 6 için bagaj amortisörü arıyorum. Birkaç yerde buldum. İlanlar GH için girilmişti ancak sorduğumda GG Kasa için çıktı hepsi.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Çok haklısınız. Mercedesten tecrübeliyim bu konudaBoyunu ölçerek sanayideki parçacılara sor. Sakın Mazda'ya alıyorum deme, santim olarak iste...
Mazda için arıyorum deyince adamlar silecek fıskiyesine bile yok diyolarBoyunu ölçerek sanayideki parçacılara sor. Sakın Mazda'ya alıyorum deme, santim olarak iste...
Çalışan eleman ise, bakmaya üşendiği için yok diyor... İşyeri sahibiyse, "oğlanın nişanını yaptık" diye oturtma fiyat çekiyor...Mazda için arıyorum deyince adamlar silecek fıskiyesine bile yok diyolar
Renöculara gidin. Orada her şey var.2010 mazda 6 için bagaj amortisörü arıyorum. Birkaç yerde buldum. İlanlar GH için girilmişti ancak sorduğumda GG Kasa için çıktı hepsi.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Aynen öyle maalesef... Mazda 3 varken, cam dişlisi değişecek o zaman internette 3 lira kargo vs uğraşmayayım diye sanayide oto camcıdan 10 liraya aldım, montajını yapan elektrik ustası arkadaşım inanmadı. Mazda ve parçası 10 lira mı? Mümkün değil, ben olsam 30 lira derdim, dedi ve masrafı otuza tamamladı...Parçayı uygun alsanız,takan usta arabayı görünce o farkı kapatır...