Üzülme kısmına kadar sana katılıyorum hocam... Neden üzüntü??Abi bizdeki satış mantığını anlayabilmiş değilim hala. Hata yapma konusunda burnunun dikine giden mazda satış pazarlaması stratejisi zımbırtısı ve bu kadar iyi bir markanın yerlerde sürünüşünün yeni bir ölü hamlesi bence. Videonun sonlarına doğru kapıldığım his, bir filmde bende hayranlık bırakan karakterin hak etmediği bir şekilde öldürülmesi gibiydi(fiyatları söylediği kısımda).
Bir şeyler değişmezse Mazdayı bilenler olarak, üzülerek seyretmeye devam edeceğiz galiba.
Olması gereken bu ince düşüncelerinden dolayı o şirket kimse can-ı gönülden kutluyorum...Bugun gittigim bi sirketde sirket araclar jetta ve co2 muhabbetinden dolayi araclarin sozlesmelerini iptal etmisler biz cevreviyiz demisler helal olsun dedim.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üzülme kısmına kadar sana katılıyorum hocam... Neden üzüntü??
Mazda'nın hissedarı, sahibi, teyzesinin oğlu değiliz. Mazda; sattığı her araçtan bize kar payı vermiyor, satamadığı araçtan zarar ettim diye para istemiyor... Bu üzüntü neden?
Ben tam tersi Kodo ve Skyactiv'den sonra çok mutluyum... Dünya bizim ülkemizden ibaret değil artık ve Mazda çok düşük stok rakamları ile çarkını çok iyi döndürüyor ve ürettiği araçları yüksek kar oranları ile satıyor...
Herkes hak ettiği şekilde yaşar; biz sahip olduğumuz arabayı hak ettiysek gerisi teferruat hocam...
Yukarıdaki satırları farklı bir markaya sahip insan da yazabilir ama konuya yazdığım ilk mesajdaki; o dokunmatik ekranın, araç yürürken çalışmama prensibini düşünürsek kalpteki sevgi pıtırcığı bir farklı çıkıyor karşımıza...
İşin özü tamda burası işte, ağzına ellerine sağlık Serkan...Demiyorki 500 tork var ama bu araç kirli motor , mazdada yalan hile yok, varsın torku beygiri az olsun en azından insanları kandırmıyor çevreyi kirletmiyor , desin elinden öpeyim .
tapatalk by zenfone2
İşin özü tamda burası işte, ağzına ellerine sağlık Serkan...
Bu test ve test için araç verenler arasında inceden bir perde var bence, en azından ben öyle tahmin ediyorum canım ülkemde... Test için araç veren kurum; aracı vereyim reklam reklamdır diye düşünüyor veya şimdi vermesem bir yerden bulurlar ve giydirirler de giydirirler şeklinde düşünceye sahip olabilir.
Test için araç alanlar da; biraz daha ılımlı olalım ama diyeceğimizi de ince mesaj olarak verelim, yoksa bir daha araç alamayız kimseden, zaten piyasada bu işi yapan bir sürü adam çıktı pasta daralıyor gittikçe diye düşünüyorlardır.
Yani; her sektörde olması gereken bir birinden bağımsızlık bu ülkede her sektörde maalesef bir birinin içine girmiş. Çoğu bu tarz test videolarının alt yapısını irdeleyin, bir birleri ile nereden tanıdık çıkıyorlar veya nasıl bir bağları var ortaya çıkar.
Bunun yanında işini doğru ve düzgün yapmaya çalışan veya yapanlar yok mudur? Tabiki de vardır ama yukarıdaki videodakiler yüzünden o kurumların yaptıkları göze görünmüyor, piyasa yapmıyor, her iki tarafa da itibar kazandırmıyor...
Şahsen ben bu işlerin içinde olsam, böyle sahtekarlığı ortaya çıkmış firmaları kadrajıma bile almam, e bu sefer de arkamdam kuyumu kazarlar o iş için test aracı bulamam...
Tam da bizim muz cumhuriyetine özgü ilişkiler işte. Ahbap ve Çavuş...
Aynen öyle abi...Biz bu işi yapamayız Veli, daha ilk test de ne var ne yok eksik gedik herşeyi söyleriz sonra bırak test aracı Reno 12 bile vermezler test için