- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bu modelin yakıt tüketim değerlerini bu konu altında paylaşabiliriz.
Eyvallah abi tamam kusura kalmayın tekrardan..başımda bazı telaşlar vardı ondan oldu biraz.. bir de ricam Veli abi tapatalk uygulaması ile kullanılabilse forumumuz daha güzel olur.. bu arada abi nedir o yakıt tüketimi..niye o kadar çok yakıyor ???
Şehir dışında 6 lt'nin altını gördüm ama 100' de sabitleyerek..he tabi çok fazla durmadan engelleme olmadan kesintisiz gitmek önemli..5,8 lt ortalama ile bitirmiştm 350 km yolu.. ama dediklerinize de katılıyorum..aslan besleyeceksen yemini çok da düşünmeyecenİstanbul Şehir içi 10 litrenin altında kullanabilecek bir babayiğit olduğunu sanmiyorum,Şehir dışında da 6 litrenin altı hayal.
Aslan besleyen yemine katlanır demek lazım bir yerden sonra yada kaliteli bir lpg sistemi...
Şehiriçi klima surekli açık max 32 kuruş.şehir dışı klima sürekli açık 24 kuruş civarı bir sarfiyatım var.
Selamlar, 6 ay aradan sonra konuyu hortlatayım.
Aracımı alalı yaklaşık 50 gün oldu. 2012 disi motor.
Denizli Konya arası 90-110 km hızlarda ve çoğunlukla cruise ile ,4 erişkin ve 1 çocuk 350 kg ve 30 kg bagaj ile ortalama 7.8 lt (klima ve radyo açık) yaktı.
Dönüşte aynı kişiler ve 150 kg bagaj ile k.maraş otoban girişinden pozantıya kadar otobanda 180-190 km hızla (%90'ı) 12.2 lt yaktı. Toplam 2400 km yol şehir dışı 44 kuruş/km. Bana biraz yüksek geldi. Ne dersiniz. Araç 24 bin civarı. Yakıt sarfiyatı nasıl düşer?
Yağ 21 binde değişmiş. Önerileriniz nelerdir?
Teşekkür ederim.
Not: Denizli S.içi 4 km git gel motor ısınmadan boş bagaj tek kişi orta sıkışık trafikte 12.2 lt yakıyor.
Mesajı yazarken uyuyakalmışım