incirinaltı
Aktif
Bunun gibi mi...Niye olmasınki?
Yada ikinci 2dın Pioneer 6.2 incler 500-600 olanlar oluyor
Pioneer Mvh-av 175 Double Teyp GittiGidiyor'da 310503025
Bunun gibi mi...Niye olmasınki?
Yada ikinci 2dın Pioneer 6.2 incler 500-600 olanlar oluyor
Aynen 5 bant eq var ama tatmin eder sanırım.
Normal teyp gibi midir...Aynen 5 bant eq var ama tatmin eder sanırım.
Bunda 3 bant eq var bant eq sayısı arttıkça daha ince ayar verebiliyorsunuz müziğe ses iyi olsun dediniz mi?Normal teyp gibi midir...
Pioneer Dvh 775 Av 3'' Lcd Ekranlı Usb'li Oto Dvd Çalar Teyp - n11.com
Bununla kıyas yaparsan nasıldır...
Eyvallah, fiyatları yakın zaten o zaman din 2 yi alırım...Bunda 3 bant eq var bant eq sayısı arttıkça daha ince ayar verebiliyorsunuz müziğe ses iyi olsun dediniz mi?
5 bant eq altına düşmeyin derim?
Bu sizin hassasiyetinize bağlı olarak değişirken belki 7 eq bile yeterli gelebilir yada 13 bant eq bile sizi kesmeyebilir bu tamamen zevk meselesi ama 5 bant eq altına düşmeyin,
Hayırlı olsun...Eyvallah, fiyatları yakın zaten o zaman din 2 yi alırım...
Teşekkürler, farklı bi önerin olursa yaz sen yine, hemen almıyorum, nisanı bulur...Hayırlı olsun...
Skyactivede sıkıntı yok, xedosa bakıyorum, ses kalitesini arttırmak ve geri,ön görüş kameraları takmak için. Var mı önerin...Mustafa abi skyactiv ine mi bakıyorsun bu teypleri? Yok eğer evetse görüntü eklemek için ara aparat gibi birşey takılabilir.
Skyactivede sıkıntı yok, xedosa bakıyorum, ses kalitesini arttırmak ve geri,ön görüş kameraları takmak için. Var mı önerin...
Şu anki seste sıkıntı yok, yeterli benim için, kaliteyi arttıramasak da düşürmeyelim bari, multimedyada ses kalitesi düşüyormuş.Ya tam ekran 2din multimedia yada kadirin dediği gibi 1din ekranlı olabilir. Hoparlörleri de değişirsin tamamdır.
Aslında benim ihtiyacım navigasyon değil,dediğiniz gibi telefonlar bu işi daha iyi yapıyor.Sadece araca biraz görsellik katmak ve usb çıkışını kullanmak.Böyle bi araçta usb nasıl yok çok garibime gitti zaten...
Tamam anlaşıldı,vazgeçiyorummm
Ahhahhaaa... Evet, yaşlanıyorum...Abi taktırmadım ya bu modeli gördüm bi yerden, taktırmayı düşünenlere fikir olsun diye paylaştım. Güzel ama değil mi
Fonksiyonlar farklı, menüler farklı. Uyacağını zannetmiyorum ustadımBen Bose'ye dokunmayacağım lakin makyajlı kasa direksiyonunu Ebay dan takip etmeye başladım düştüğü an alacağım
Abi taktırmadım ya bu modeli gördüm bi yerden, taktırmayı düşünenlere fikir olsun diye paylaştım. Güzel ama değil mi