Naim abi, bu araçlarda triger zincirli mi oluyor? Eğer öyleyse değişim periyodu nedir?
Arkadaşlar Mazda 6 motoru LPG de nasıl davranır? Subap sıkıntısı var mı? Genel olarak kronik bir problemi var mı? Bir de son olarak 2006-2007 üst donanım en fazla kaç para verilir?
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kronik sıkıntılar nedir?Lpg ile bilindik kronik sorunlar mevcut. Fiyat olarak piyasa uçtu ve dengesiz ve uzun zamandır 6 ve 3 piyasasına uzağım. Tahminen içine sinen temizlikteki makyajlı full 6 için 40-41 verilir.
Sübap erimesi bir üst kasada var bunda yok dedi bir tanıdığım.3,5 aydır kullanıyorum, henüz lpg ile alakalı bir sorun yaşamadım. Ama araç bakımsız olursa ve lpg işçiliği iyi olmazsa her araçta sorun yaşanabilir.
LPG ile alakalı tek sıkıntı ileride subap sorunu yapacak illaki ama ne zaman yapacak...
Fiyatlar çok karışık gördüğüm makyajlı kasalar 36-43 arasıydı, gerçi şu an pek ilan yok.
Tam emin değilim bu konuda... Araştırma yapmak gerek.Sübap erimesi bir üst kasada var bunda yok dedi bir tanıdığım.
Motor yapısı Sübap sorunu olmaması için uygun değil. Piyasada çok olmadığı için duyulmamış olabilir bence.Bu kasada ben de çok rastlamadım, supap sorunu nadir olabilir
Sübap sorunu yok demekten kastım çok geç km lerde olması aslında. Yani Toyota'nın vvti motoru gibi. Sanırım aynı yıldaki Mondeo ile aynı motor var. Neyse acelem yok zaten otomatiğe geri dönüş düşünüyorum da. Hakkımızda hayırlısıMotor yapısı Sübap sorunu olmaması için uygun değil. Piyasada çok olmadığı için duyulmamış olabilir bence.
Evet bu tespit en doğrusu.Sübap sorunu yok demekten kastım çok geç km lerde olması aslında. Yani Toyota'nın vvti motoru gibi. Sanırım aynı yıldaki Mondeo ile aynı motor var. Neyse acelem yok zaten otomatiğe geri dönüş düşünüyorum da. Hakkımızda hayırlısı
Aynen abi kullanıcı yorumlarını bekliyoruz Allah'ın izniyleEvet bu tespit en doğrusu.
Forum tahmin ettiğinden de hızlıdır bilgin olsun, yani önce şu soruyu bi aradan çıkartayım sonra tanışma işine bakarız diyecek kadar rölantide değiliz...Herkese merhabalar
Mazda 6 alma arefesindeyim ,2004 model ve otomatik ,henuz 60bin km'de ve inanilmaz temizlikte. Yalniz bir sorum var ,sorunsuzluguna inandigim 4 ileri sanziman ,acaba cok mu yakar ya da araci aldigima pisman eder mi ? Surdum ,gayet konforlu ve gecisleri cok iyi. Ivmelenmesi ve tepkisi iyi. Bir sorum da ,lpg hemen takmam lazim zira ciddi km yapiyorum aracimla. Yakit ne asamalarda olur ? Bunda tabi ki sanzimanin etkisiyle soruyorum.
Son sorumda ,sanziman yagi degisimi kac km ya da kac yilda olmali. Anladigim yag hic degismemiz 2004 ten bu yana ve yapilan km sadece 60bin.
Degerli cevaplariniz icin tesekkurler simdiden
Not: forumda yeniyim ,kendimi tanitacak ve aktif katilim yapacagim ancak araci son anda belirledigimden ve 1-2 gune alacak olmamda dolayi direk soru soruyorum ,mazur gorunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorunsuzluk, konfor ve iç ferahlığı konusunda içiniz rahat olsun sizi fazlasıyla memnun eder. Performansına da alıştıkça ona göre ayar verirsiniz araca