emytoget
emytoget
Sökmek kolay ise bence şehrin en iyi tv-elektronikçisine danışmalı. Muğlaya kadar gitmeye gerek kalmaz belki. Buluşma engelleme servisi ilk batı karadeniz buluşacak
Sökmek kolay ise bence şehrin en iyi tv-elektronikçisine danışmalı. Muğlaya kadar gitmeye gerek kalmaz belki. Buluşma engelleme servisi ilk batı karadeniz buluşacak
Demekki sıkışma yok. Muhtemelen lens ile ilgili bir sorun.6 cd yi içerisine aldı sonra teker teker hepsini çıkardı birde lens temizleme cdsinle deneyeceğim
Geçmiş olsun benim hiç umudum yoktu ama düzelmesine sevindimLens temizleme cdsi işe yaradı sorun çözüldü yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hayırlı geceler kazasız sürüşler diliyorum
Sagolasın abi sonuçta köyde kullanıyorum aracı bir kaç sefer arazi yoluna girdim mecburiyetten toz girmişti aracın içerisine emektar minibüs var onu tamir ettirip onu sürecem araziye artıkGeçmiş olsun, olan bizim Muğla'ya gitme işine oldu tozlu ortamlara maruz kalıyor demektir, dikkat et derim...
Geçmiş olsun, olan bizim Muğla'ya gitme işine oldu tozlu ortamlara maruz kalıyor demektir, dikkat et derim...
;D Düzelmiş sorun abi. :egy:Vay köftehor vay... Yardım kisvesi altında kötü niyet gösterisi ha... Buluşun tabi, istemeyenin kedisi ölsün...
Çok sevindim geçmiş olsunLens temizleme cdsi işe yaradı sorun çözüldü yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hayırlı geceler kazasız sürüşler diliyorum
Aşamaları resmeder ya da video çekersen iyi olurEkran karakter sorununu kısmen çözdüm ,zaman kısıtlı idi ancak en kısa sürede tamamen çözeceğim. Söküp teybi komple ,lehimleri tazeledim ,ince bir nokta dışında sorun çözüldü. Boş vaktimde yine Cd'leri de elle çıkartmaya çalışacağım gibi ,internetten birazdan usb çalar ve aux sipariş edeceğim ,Çin'den malum siteden ,onları da montajlayacağım inşallah.
Dediğim gibi ,yakın zamanda ki amacım Çin'den ürünün gelmesiyle ,bu 1-2 haftayı bulabilir ,ürün geldiğinde hem teybi tekrar sağlamlaştıracağım(ekstra bir lehim atacağım olmazsa çünkü ekranı basınca üstten düzeliyor kalan kısımda) hemde ürünü montajlayacağım ,hemde göğsün sökümünü aşama aşama fotoğraflarım. Faydamız olur inşallah.Aşamaları resmeder ya da video çekersen iyi olur