Guzunun bakımlısı makbuldür zaten...Sağol Veli abi uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyordum biraz bütçe ayırdım araba roket gibi oldu
Yaptığım masraflar
Baskı balata set orjinal 635 tl
Şanzıman yağı 105tl
Alt salıncak takım 280 tl
İşçilik 200 tl
Veli abi dün sıfır 4 lastik taktırdım araca janlarda eğrilme vardı onlarda düzeltildiGuzunun bakımlısı makbuldür zaten...
Ne demişler bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin...
Şaka bir yana iyi olmuştur tabi. 2,3 motorun gücü hissedilmeli tabi.
Mesajınızın uygun yere taşınmıştır. Umarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.Merhabalar 5 hafta once mazda 6 2.3 2004 MODEL arac aldim viteste bi sikinti gozukmuyordu kullandigimda fakat gecen gun bi sorunla karsilastim araba rolantide calisrken viteslerin hic birine gecis saglanmadi fakat istop edildiginde rahatca gecis sagladi. Arabayi 1 e alip oyle sanayiye gideyim dedim biraz ilerleyince duzeldi 3 4 gundur birdaha yasamadim bu sorunu. Baska balata degistirmelimiyim, degistircek olsam nerden bulablrim baski balata setini ve ne kadar tutar degistirmem bilgi verebilrseniz sevenirim ilk mazda deneyimim tesekkurler
TesekkurlerMesajınızın uygun yere taşınmıştır. Umarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Geçmiş olsun.
Debriyaj merkezlerinde de problem olabilir. O an debriyajda normale göre ekstra sertlik ve yumuşaklık hissettin mi? Böyle bir durumda araba çalışırken debriyajı pompalayarak tekrar vitese takmayı dene. Vitese rahat girerse debriyaj merkezlerine bakılacak.Merhabalar 5 hafta once mazda 6 2.3 2004 MODEL arac aldim viteste bi sikinti gozukmuyordu kullandigimda fakat gecen gun bi sorunla karsilastim araba rolantide calisrken viteslerin hic birine gecis saglanmadi fakat istop edildiginde rahatca gecis sagladi. Arabayi 1 e alip oyle sanayiye gideyim dedim biraz ilerleyince duzeldi 3 4 gundur birdaha yasamadim bu sorunu. Baska balata degistirmelimiyim, degistircek olsam nerden bulablrim baski balata setini ve ne kadar tutar degistirmem bilgi verebilrseniz sevenirim ilk mazda deneyimim tesekkurler
www.remotomotiv.com.trMerhabalar 5 hafta once mazda 6 2.3 2004 MODEL arac aldim viteste bi sikinti gozukmuyordu kullandigimda fakat gecen gun bi sorunla karsilastim araba rolantide calisrken viteslerin hic birine gecis saglanmadi fakat istop edildiginde rahatca gecis sagladi. Arabayi 1 e alip oyle sanayiye gideyim dedim biraz ilerleyince duzeldi 3 4 gundur birdaha yasamadim bu sorunu. Baska balata degistirmelimiyim, degistircek olsam nerden bulablrim baski balata setini ve ne kadar tutar degistirmem bilgi verebilrseniz sevenirim ilk mazda deneyimim tesekkurler