Benim bagaj yukarıya kalkmıyor söylediklerini bi uygulayım bakalım nasıl olacakEllerine sağlık abi. hayırlı olsun güzel olmuş.
Ben de ufak bir tavsiye hatırlatma yapayım.
Bagaj amortisörleri de zamanla toz toplamaktan açılmıyor vs. o nedenle o bağlantı yuvasına ve amortisörün açıkta kalan parlak kısmına önce wd40 sıkıp temizleyip ardından sıvı gres uygulayarak ömrünün uzamasına ve hatta daha rahat açılmasına yardımcı olabilirsiniz
Benim bagaj yukarıya kalkmıyor söylediklerini bi uygulayım bakalım nasıl olacak
Zor iniyor arızalı büyük ihtimal wd 40 ile bi deneyeceğim olmaz ise sipariş vereceğim yurtdışındanAşağıya inerken nasıl?
Zor iniyor arızalı büyük ihtimal wd 40 ile bi deneyeceğim olmaz ise sipariş vereceğim yurtdışından
Benimki büyük ihtimal tozdan kaynaklı yarın deneyeceğim seninki gibi olursa düşerse aşağıya o daha sıkıntılı yenisini alıp takmak kalıyor geriye.Benimki rahat açılıyordu ama durmuyordu Allah'tan kafa yarmadan değişti de rahatladım
Benimki büyük ihtimal tozdan kaynaklı yarın deneyeceğim seninki gibi olursa düşerse aşağıya o daha sıkıntılı yenisini alıp takmak kalıyor geriye.
Keşke ortaklık süreymişFord ile ortaklık yapılmamış olsaydı, bu tip parça fiyatları ile başımız dertte olurdu büyük ihtimalle.
Ford ile ortaklık yapılmamış olsaydı, bu tip parça fiyatları ile başımız dertte olurdu büyük ihtimalle.
Keşke ortaklık süreymiş
Çiftine 30 tl verdim
Bedavadan birazcık pahalı olmuş...Çiftine 30 tl verdim