Ürün iyi gözüküyor bana acilen lazım 2 hafta içinde ist gelecem o zamana kadar ufak bi araştırma yapayım alırsam senle irtibata geçerim abi
Kullanılmış olarak çektim , dışarı toz toprak bırakma olasılığı sıfır. Süleyman abi Ahmet
Gardaş ürün bu .
Süpermiş aga ıvır zıvır işlerden sıra gelseydi hayırlısıyla, yapıştırırdık hemen
Kullanılmış olarak çektim , dışarı toz toprak bırakma olasılığı sıfır. Süleyman abi Ahmet
Gardaş ürün bu .
Bunun aynısından nasıl buluruz çok zaman geçmiş ama...
Bunun aynısından nasıl buluruz çok zaman geçmiş ama...
Bende Mazda 3 varken, şaft korumalı paspas aramak yerine o bölüme parça almıştım sanayiden. Halı paspas için ara bölme var mı bilmiyorum ama bi araştır istersen.MAZDA 6 HALI PASPAS TAKIM 07-12GH (ORJİNAL) | Mazda Yedek Parça | Orijinal ve Eşdeğer Sıfır Yedek Parça
MAZDA 6 HALI PASPAS TAKIM 07-12GH (ORJİNAL) | Mazda Yedek Parça | Orijinal ve Eşdeğer Sıfır Yedek Parça | T : 0 (216) 572 33 00www.mazdaparca.com
Bundan başka bir model bulamadım kendime, şuan aracımda aynısı var. Aslında şaft korumalı bir model istiyorum çünkü o bölümde biraz aşınma mevcut ama nette doğru düzgün model yok...
0258 371 0777Bende Mazda 6 GG kasa için Havuzlu paspas seti bakıyorum ama bulamadım
Sordum üretim yokmuş0258 371 0777
0553 886 9777
Yps Plastik
Türkiye'de bagaj havuzu üretimi yapmaya başlayan ilk firma, yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
Merhaba , mevcut durum nedir bende arıyorum.Sordum üretim yokmuş
Bir firmanın elinde vardır mutlaka onu denk getirmek lazim bulursam adetli olarak alacağım
Honda Civic 2018 modelinkini kullanıyorum tam kaplamıyor ama en yakın görünümde o varMerhaba , mevcut durum nedir bende arıyorum.
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi